2821
2789
عنوان

خیانت شوهر

1180 بازدید | 16 پست

دوستان تاپیک قبلم کاملش هست فقط در این حد بدونید که چندین بار همسرم خیانت مجازی کرده بود و این بار حضوری هم بود و شماره یه خراب که به اسم پسر سیو شده بود هم تو گوشیش دیدم ولی میگه پشیمونه توبه کرده و این سری من رفته بودم برا طلاق ولی مادرم و خانواده اش گفتن این سری و ما تعهد میدیم اکه تکرار شد بعد جدا شو و مشکل الان اینجاس که من فهمیدم با اونی که حضوری رفته بود اصلا کات نکرده بود فقط دلیت اکانت زده بود و بعد دوباره وارد اکانت شد ولی پیامی بهم دیگه ندادن یعنی ممکنه بازم بهش پیام بده یا برگرده یا کلا تکرار کنه کاراشو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چه خونواده ای داری که تعهد کثافت کاری دامادشونو میدن 

پس روح و روان دخترشون چی

مشخص شد که بی کسی ،تا کی میخوای با این حس زندگی کنی

بزار خیالتو راحت کنم

اخلاق شوهرت تو ذهنش نهادینه شده هیچ وقت هم از بین نمیره

اصلانم ربطی به طرف مقابلش نداره که کم گذاشته باشه یا نه 

بستگی به مدل پشیمونیش داره .. اما کسی که به خودش اجازه خیانت میده آدمه سالمی نی .. اینا همینن ..

مشکل همینه دقیقا چون سریا پیش هم پشیمون بود ولی میگه این سری فرق میکنه سریا پیش از ته قلبم نبود قچل میدم جبران کنم و عذاب وجدان دارم که بهت بد کردم و اینا ولی من دیگه اعتماد ندارم میخوام برگردم سر زندگی عادیم ولی نمیتونم اعتماد کنم همش میترسم

وای چه خونواده ای داری که تعهد کثافت کاری دامادشونو میدن پس روح و روان دخترشون چیمشخص شد که بی کسی ، ...

درسته ولی خودم تمام تلاشمو میکنم خدا کنارمه تنها نیستم

داداش من خیانتش لو رفت. وادارش کردم بیشتر دارایی رو به نام زنش بزنه. ولی حس می کنم تنها اتفاقی که در ...

منم از همین دقیقا میترسم میگه این دفه چون خانواده ام میدونن فرق میکنه دیگه تکرار نمیشه ولی حس میکنم فقژ خیلی محتاط تر میشه 

شما فعلا حق طلاق رو بگیر طبق تاپیک قبلی تبرای الباقی ش بعدا تصمیم بگیر

نداد خانواده اش اجازه ندادن گفتن حق طلاق نمیدیم ولی اگه تکرار کرد اونموقع باشع چون ممکنه بخاطر هر چیزی بخوای بری طلاق بگیری و از این حرفا

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز