2777
2789
عنوان

تزریق ژل زیبایی

166 بازدید | 11 پست

سلام من چند ماه دیگه، 17سالم میشه، خودم خیلی علاقه ندارم واقعا به تزریق ژل لب و لیفت صورت و نمیدونم ژل گونه و... حتی دماغمم دوست ندارم عمل کنم، در حد مژه و ابرو لیفت کردن و فشیال کردن و رنگ و اینارو انجام میدم گاهی بنظرتون طبیعیه؟؟؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا امروز همه میخوان ژل بزنن👩‍🦼😬

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

رنگو فشیال ازهمه بهتره

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

من ۳۹ سالمه الان با تمام وجود دوست دارم موهام رنگ طبیعی خودش باشه...لبای خودم درشته دوستش دارم فقط ۲۴ سالگی بینیمو عمل کردم همین تا این سن هم هیچ تزریق ژل و ...نداشتم تاپیک عکس هم گذاشتم سنمو پایین‌تر گفتن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

اخه الان همه دماغ عمل فکر میکنم ازشون کمترم یا عقب نظرتون؟

تو باید ۱۸ رو رد کنی تا بینی واقعیت نمایان بشه بعد عمل کنی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

اهوم ولی خودم نچرال دوست دارم باشم ولی چون همه میکنن میترسم عقب باشم

اون جور که دوست داری زندگی کن تا متفاوت باشی و جذاب تر