2777
2789
عنوان

رفع گودی چشم

106 بازدید | 4 پست

تا الان همه روزه هام گرفتم ولی زیر چشمم خیلی گود شدهخیلی نگرانم چیکار کنم زیر چشمم گود شده؟؟

وزنم ۶۵ اما افتضاح گوده راه حلی هست غیر از تزریق فیلر؟؟

تا الان همه روزه هام گرفتم ولی زیر چشمم خیلی گود شدهخیلی نگرانم چیکار کنم زیر چشمم گود شده؟؟وزنم ۶۵ ...

گود شدن زیر چشم می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله کاهش وزن، کم‌خوابی، کم‌آبی بدن، افزایش سن، ژنتیک یا کمبود برخی مواد مغذی رخ دهد. برای بهبود این وضعیت، می‌توانید اقدامات زیر را در نظر بگیرید: 1. **تغذیه مناسب**: اطمینان حاصل کنید که رژیم غذایی شما سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری مانند ویتامین C، ویتامین K، آهن و روی است. مصرف میوه‌ها، سبزیجات، پروتئین‌های سالم و چربی‌های مفید را افزایش دهید. 2. **هیدراته ماندن**: نوشیدن آب کافی در طول روز به حفظ سلامت پوست و کاهش گودی زیر چشم کمک می‌کند. 3. **خواب کافی**: حداقل ۷ تا ۸ ساعت خواب با کیفیت در شب داشته باشید. کم‌خوابی می‌تواند باعث تیرگی و گودی زیر چشم شود. 4. **مراقبت از پوست**: استفاده از کرم‌های مرطوب‌کننده و ضد پیری مناسب می‌تواند به بهبود ظاهر پوست زیر چشم کمک کند. محصولات حاوی هیالورونیک اسید یا کافئین ممکن است مفید باشند. 5. **کاهش استرس**: استرس می‌تواند بر سلامت پوست تأثیر بگذارد. تکنیک‌های آرام‌سازی مانند مدیتیشن یا یوگا را امتحان کنید. 6. **ورزش منظم**: ورزش باعث بهبود گردش خون و سلامت کلی پوست می‌شود. 7. **اجتناب از سیگار و الکل**: این مواد می‌توانند باعث خشکی و پیری زودرس پوست شوند. 8. **ماساژ ملایم**: ماساژ ملایم ناحیه زیر چشم با استفاده از روغن‌های طبیعی مانند روغن بادام می‌تواند به بهبود گردش خون و کاهش گودی کمک کند. اگر گودی زیر چشم شما شدید است یا با علائم دیگری همراه است، بهتر است با یک پزشک متخصص پوست یا پزشک عمومی مشورت کنید تا علت دقیق آن بررسی شود. در برخی موارد، ممکن است نیاز به بررسی‌های بیشتر یا درمان‌های تخصصی باشد.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.