ما از پارسال کلی برنامه ریختیم که کاش امسال عید ماموریتش و بدن شیراز دوتایی بریم اونجا(ماموریت ۳ روزه هست)یک ماه پیش باهم حرف میزدیم همسرم گفت خدا کنه بدن بازم بریم شیراز،یه هفته پیش اومد که دادن شیراز خوشحال شدم اومد خونه برگشت گفت هتل نیست مهمانسرا هست گفتم اشکال ندارد برگشت گفت مهمانسرای کثیفه نمیتونی بمونی گفتم خب اشکال ندارد من میام بعد برگشت گفت داخل اداره هست مردا تردد دارن گفت بابا چه اشکالی داره من میام،فرداش از اداره بهم زنگ زد گفت به خواهرزادم(پسره)رنگ زدم که بیا بریم شیراز اونم گفت چشم دایی،پارسالم گفته بودی ولی زنتو بردی باشه میام،واقعا ناراحت شدم بهش گفتم من که گفته بودم خودم میام برگشت گفت نه نمیشه اینسری مهمانسرا هست داخل اداره مردا تردد دارن(کلا حس کردم بهونه)
من بودم شاکی میشدم وحشتناک میگفتم ی هتل میگرفتی سه روز چیزی ازت کم نمیشد
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️