2777
2789
عنوان

کار همسرم اشتباهه یا من

2534 بازدید | 127 پست

ما از پارسال کلی برنامه ریختیم که کاش امسال عید ماموریتش و بدن شیراز دوتایی بریم اونجا(ماموریت ۳ روزه هست)یک ماه پیش باهم حرف می‌زدیم همسرم گفت خدا کنه بدن بازم بریم شیراز،یه هفته پیش اومد که دادن شیراز خوشحال شدم اومد خونه برگشت گفت هتل نیست مهمانسرا هست گفتم اشکال ندارد برگشت گفت مهمانسرای کثیفه نمیتونی بمونی گفتم خب اشکال ندارد من میام بعد برگشت گفت داخل اداره هست مردا تردد دارن گفت بابا چه اشکالی داره من میام،فرداش از اداره بهم زنگ زد گفت به خواهرزادم(پسره)رنگ زدم که بیا بریم شیراز اونم گفت چشم دایی،پارسالم گفته بودی ولی زنتو بردی باشه میام،واقعا ناراحت شدم بهش گفتم من که گفته بودم خودم میام برگشت گفت نه نمیشه اینسری مهمانسرا هست داخل اداره مردا تردد دارن(کلا حس کردم بهونه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم شاکی میشدم وحشتناک میگفتم ی هتل میگرفتی سه روز چیزی ازت کم نمیشد

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دیروز داداشش زنگ زده که کجا میرم اینم گفت شیراز گفت با زنداداش با لحن مسخره و خنده برگشت گفت نه ایندفعه خانم مانوم نیست میبرم میزارم‌ خونه مامانش با خواهرزادمون میریم اون بدبخت میگه دایی پارسالم نبردی گناهم اومد اونو میبرم،برادرشچهرم گفت منم میام گفت بیا بریم

من بودم خونه مامانم نمیرفتم 

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

واقعا دلم شکست ناراحت شدم رفتم حموم گریه کردم اینم دید گریه کردم برگشت گفت چیزی شده گفتم نه(دیگه گیج نیس که خودشم فهمید)الان دو روزه جامو عوض کردم اصلا نه براش مهمه نه چیزی واقعا دلم ازش شکسته