2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اندومتریوز دارم یک ساله دکتر میرم ندشته عکس رنگی میترسم برم ولی دلم یه دخمل کوچولو میخاد مو فرفری ...

عزيزم نترس شنيدم برا بعضيا درد داره برا بعضيام نه

بعله خیلیا هستن

اصلا با عقل جور در نمیاد

تازه اگه هیییچ مشکل جسمی هم نباشه تنها دلیلش اینه که خدا مصلحت ندونسته.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
بله میشه یکی از فامیل های ما که دوستی نزدیکی با مادرم داشت بی دلیل بچه دار نمیشد .

یعنی هیچ مشکل جسمی نداشتن؟

نه خودش نه شوهرش؟

مگه میشه مگه داریم؟

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
وااا مگه میشه بی دلیل!؟

اره عزيزم ما داريم تو فاميل 

يا مثلا خودم تنبلي تخمدان شديد داشتم با قرص متفورمين سريع حامله شدم ولي يكي از اقوام كه يكمي تنبلي داره تازه اونم فقط يكي از تخمداناش حامله نمشه خيلي وقته

یه زوجو میشناسم چندین سال باهم بودن بچه دار نشدن بعد طلاق گرفتن هر کدوم با یکی ازدواج کردن هر دوتاشون بچه دارشدن دلیلشم نمیدونم

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
اره عزيزم ما داريم تو فاميل  يا مثلا خودم تنبلي تخمدان شديد داشتم با قرص متفورمين سريع حامله ش ...

خب پس تنبلی داره.

انشالله هرکی نینی میخاد دامنش سبز بشه. 

بدنشون تقویت کنن

یه زوجو میشناسم چندین سال باهم بودن بچه دار نشدن بعد طلاق گرفتن هر کدوم با یکی ازدواج کردن هر دوتاشو ...

قسمتشون باهم نبوده.