2789
عنوان

وزن بچه

87 بازدید | 21 پست

امروز مراقبت ۱۵ ماهگی پسرم بود وزنش اومده پایین یعنی ۱۳ ماهگی ۱۱۸۰۰ بود الان ۱۱۲۰۰ 

قدش هم کند پیش میره دلم داره میترکه 

چکارکنم وزنش بیاد روی نمودار

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

دختر من ۳ سالش تموم شده بالباساش ۱۳ کیلوعه ببین چی میکشم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

بچه من هم وزنش کم تر بود

غصه نداره اگه غذا خوب بخوره و حالش خوبه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انگار دنیا توی سرم خراب شده

من هر دکتری بگی بردم.دستو پاشم عرق میکنه تن تن سرما بد میخوره

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
هیچکاریه چکاپ ببرش اگ مشکلی نداش ایرادی نداره.بچه منم دقیقا همین بود تو سن ۱۳-۱۴ماهگی نزدیک نیم کیلو ...

اتفاقا ازمایش نوشت بعد از تعطیلات انجام میدم 

بعد از اون وزنش خوب شد؟

پسرم غذا کم میخوره و ازصبح تا شب فقط راه میره 

اتفاقا ازمایش نوشت بعد از تعطیلات انجام میدم بعد از اون وزنش خوب شد؟پسرم غذا کم میخوره و ازصبح تا شب ...

اره بعدش اکی شد.

کلا بچه ها خیلی مقطعی هستن یه مدت بی اشتها بود و چیزی نمیخورد 

از شیر گرفتمش غذاخور شد و خیلی بهتر شد.

واسه این چیزا جوش نزن بعدا پشیمون میشی

میبینی که ۹۹درصد مردم جامعه ما مشکل چاقی و اضافه وزن و به دنبالش دیابت و چربی خون و.....دارن.

خونسرد باش همه چیز اکی میشه.

مشکلی نداشت؟

قدش خیلی کند پیش میره.وزنشم ی سال یبار شاید ۵۰۰ اضافه کنه.رسما با دعوا غذا میخوره تو دهنش نگه میداره قورت نمیده الانم سر صبونش انقد عصبیم کرد زدمش خودمم ناراحت شدم

اره بعدش اکی شد.کلا بچه ها خیلی مقطعی هستن یه مدت بی اشتها بود و چیزی نمیخورد از شیر گرفتمش غذاخور ش ...

من کلا خیلی حرص میخورم بخاطر بچه 

شما تا چند وقت شیر دادید؟

قدش خیلی کند پیش میره.وزنشم ی سال یبار شاید ۵۰۰ اضافه کنه.رسما با دعوا غذا میخوره تو دهنش نگه میداره ...

عزیزم دلت میاد اخه گناه داره 

ببین چی دوست داره همونا واسه ش درست کن با دعوا و کتک چیزی درست نمیشه ک 

عزیزم دلت میاد اخه گناه داره ببین چی دوست داره همونا واسه ش درست کن با دعوا و کتک چیزی درست نمیشه ک

فک کن انقد تخم مرغو تو دهنش نگه داشت آخرش عطسه کرد پاشید همه جا قورت نمیداد.حتی یبار یادمه غذا تو دهنش بود خوابش برد بیدار کردم گفتم بریز بیرون بخاب.خیلی ضعیفه تموم فکرو ذکرم شده

فک کن انقد تخم مرغو تو دهنش نگه داشت آخرش عطسه کرد پاشید همه جا قورت نمیداد.حتی یبار یادمه غذا تو ده ...

میفهمم عزیزم خیلی سخته مخصوصا اگر اطرافیان تیکه بندازن و مسخره کنن 

منم خیلی غصه میخورم 

من کلا خیلی حرص میخورم بخاطر بچه شما تا چند وقت شیر دادید؟

من ۲سال و نیم بود گرفتمش.منم خیلی جوش میزدم

اگه غذا نمیخورد انگار دنیا رو سرم خراب شده

ولی الان که دیگ برام مهم نیس احساس میکنم بهتر غذا میخوره.

ببین بچه حس و حالتو درک میکنه به چیزی حساس نباش چون دقیقا همون کارو میکنه.

این یه نظریه علمی ثابت شدس.