2777
2789
عنوان

خیانت به شوهرم محسوب میشه 😱

862 بازدید | 38 پست

بچه ها من عقدم با شوهرم شدیدا مشکل و اختلاف داشتیم همیشه خیلی بی احساسه نه با آدم حرف میزنه نه دوسداره بریم بیرون نه ذوقی برا رفتن سر زندگیمون داره انگاری پنجاه سالشه و بیست تا زن داشته اینجوری نسبت به همه چیز سرده.منم بیست و چهار سالمه یازده سال تفاوت سنی داریم.من قبل این شوهرم با یکی از همکارام در ارتباط بودم.الانم گاهی تو شرکت می‌بینمش ناخودآگاه هروقت بش میرسم از شوهرم می‌پرسه از زندگی مشترک تو دلم میگم کاش شوهر نکرده بودم باهاش حرف میزدم و باهاش درد و دل میکنم هروقت میبنمش .میترسم میترسم یه حسی بهم میگه باهاش با گوشی در ارتباط باش. چیکار کنم غلبه کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این یه زنگ هشدار اول برات هست که میندازتت تو تله.حواست وجمع کن که شیطون داره برات برنامه میچینه.اول مشکلاتت باشوهرت و حل کن درددل کن و بگو که اذیتی اگه نشد بعد بزرگترا واگه نشد جدا شو وتموم کن بعد تمرکز کن رو زندگی جدید

اینکارو نکن..علاقه مردا با حمایت کردنشون.. نه دوست دارم و قربونت برم

آخه حمایتم هم نمیکنه تو این چندماه که عقد کردیم نه حمایت مالی داشتم نه عاطفی کوچکترین هزینه ای نکرده

هرکاری که در نبود پارنترت انجام بدی ولی وقتی هست نمیشه انجام داد خیانته ! 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤