2777

بله پدر من!

چرا راست نباشه ؟

حتی کشور های خارجی هم این تجربه رو هارو زیاد دارن حالا اونا بر اساس دین خودشون سنجیده میشن.

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خیر…

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

دلیلت

کلاً به دنیای بعد مرگ اعتقادی ندارم

و اینکه به نظرم اینا ممکنه عوارض کما بوده باشه که این چیزا رو میدن

ممکن هم هست به مهمونا پول بدن بیان اینا رو بگن

یه آقایی می‌گفت توی کما بودم و ام البنین اومد کنار تختم نشست و به هوش اومدم و …

من چقدر التماس ام البنین کردم مریضمون نجات پیدا کنه اما نکرد

الان مثلاً اون آقا تخم دو زرده داشته که به اون کمک کردن اما به مریض ما کمک نکردن؟!

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

کلاً به دنیای بعد مرگ اعتقادی ندارمو اینکه به نظرم اینا ممکنه عوارض کما بوده باشه که این چیزا رو مید ...

به نظز منطقی نمیاد به این همه آدم پول بدن بیاین دروغ بگن 

یعد دروغ چه سودی براشون داره بعد هرچی فکر میکنم پس دلیل خلقتمون بوده این همه آدم ظلم میکنن توی این دنیا چی میشن؟شاید دلیلش داشته مریضتون خوب نشده من خودم داییم یک سال تو کما هست زندگی نباتی داره خوب نشده

به نظز منطقی نمیاد به این همه آدم پول بدن بیاین دروغ بگن یعد دروغ چه سودی براشون داره بعد هرچی فکر م ...

عزیزم این بحث ها اعتقادی هست و به جایی نمیرسه

حکومتی که به یه مشت کثافت پول میده که بریزن توی خیابون به حجاب و غذا خوردن ملت گیر بدن، مطمئن باش یه بودجه‌ی کلفت هم به تلویزیون مملکتش میده که بیاد چرت و پرت توی مخ مردم فرو کنه که مثلاً مردم ایمان بیارن

بعدشم چه هدفی مثلاً پشت دنیا هست؟! اینکه ما آدم های خوبی باشیم و جلوی خدا خم و راست شیم، میشه هدف؟!

من اینا رو قبول ندارم

هیچ دلیل و حکمتی هم پشت مردن یه آدم نیست، اگه واقعاً خدای عادلی باشه، می‌تونه اون حکمت رو تغییر بده

حکمتی پشت مردن یه مادر نیست 

نکنه ساخته ذهنشون باشه؟

اصراری به قبول کردن شما نیست عزیزم.

چون شبهه انداختن راحت ترین‌ کار دنیاست.

وگرنه من خودم تو ای سی یو کار میکنم این موارد خیلی زیادن 

حرفایی که گفته میشه مثلا قسمتی از مکالمه هایی از پرستاراست که اصلا تو بخش نبودن.

این پسگه بیشتر به باور و اعتقاد شما بستگی داره.🤍

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋