2777
2789
عنوان

کمی خنده😂

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 27 پست

دختر براش خاستگار میاد

تو مراسم پدره دختره از پسره میپرسه شغلت چیه ؟

پسره میگه وکیلم

دختر ازتو آشپزخونه داده میزنه با اجازه پدر و مادرم بله 😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

یه بارم داشتم با وی آی پی میرفتیم سفر، راننده کولرو گذاشته بود آخرین درجه!

انقد هوای اتوبوس سرد شد صندلی بغلیم از خواب بیدار شد گفت:

داداش این کولر و کم کن پنگوئن که بار نزدی

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدی معلما همش از جاهایی که نخوندی ازت میپرسن؟

مامان منم همین استراتژی رو

برای سریالاش داره

دقیقا اونجایی که حواست نبوده

به سریال ازت میپرسه چی گفت😐

جواب غلطم بدی دیگه هیچی..😁😂

نصف لباسایی که میخرم از رو دروایسیم با صاب مغازست که شصت تا جنسو پهن کرده جلوم!😂😂😂

وای دقیقاااا 

خیلی هاشون هم شگردشونه هی میگی نه نمیخوام ولی میرن صد تا مدل میارن باز میکنن جلوت

ازشون هم نخری بهت یه چیزی میگن و بر میخوره بهشون

فروشنده ها هم فروشنده های قدیم

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

طوری زندگی کنید که...

وقتی سر سفره عقد عاقد گفت

دوشیزه مکرمه پاکدامن

دوستانتان بتوانند جلوی خنده یشان را بگیرند

😂😂😂

وای دقیقاااا خیلی هاشون هم شگردشونه هی میگی نه نمیخوام ولی میرن صد تا مدل میارن باز میکنن جلوتازشون ...

دقیقا بعد هر مدلی هم بخوای دارن :/

من همش توی خجالت میکشم محبورم بخورم😂💔

از لحاظ روحی به یه کارت بانکی نیاز دارم که با برق خونگی شارژ شه .😂

فرق بین ایرانی ها و خارجی ها وقتی میرن دم خونه کسی:

خارجی ها:محکم در نزن شاید خوابن

ایرانیا:محکم در بزن شاید خوابن🤣🤣🤣

یارو نصفه شب مزاحم شده بود! برداشتم میگم بله؟  

میگه خوابیدی؟  

میگم نه اینجا هوا روشنه  

میگه :عه؟  

مگه کجایی؟؟  

گفتم من ایتالیام…  

یارو ترسید شارژش تموم بشه قطع کرد دیگه زنگ نزد !😆😂😂

‏از جلو تالار رد شدم، دیدم جشنه انقد

گشنم بود رفتم تو،دم در به یارو گفتم:

مبارکه،من و عروس  از دبستان تا الان با همیم ☺

دو پرس جوجه بهم داد و گفت عروسی نیست بابام از مکه اومده. بخور غذا تو فقط برو بیرون 🤣

دقیقا بعد هر مدلی هم بخوای دارن :/من همش توی خجالت میکشم محبورم بخورم😂💔

وااای اره

مثلا میگی خب متاسفم من مشکیشو میخواستم با گلای زرد که نداشتین یهو همون مدل و نمیدونم دقیقا از کجاش درمیاره میزاره جلوت🤣🤣🤣🤣😑🏃‍♂️

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

‏به بابام میگم این عکستون با مامان قشنگه پست بذار اینستا...

میگه به کسی چه عکسای ما قشنگ شده؟:)))😅

وااای ارهمثلا میگی خب متاسفم من مشکیشو میخواستم با گلای زرد که نداشتین یهو همون مدل و نمیدونم دقیقا ...

دقیقااا😂😂😂