2777
2789
عنوان

روش پس انداز

358 بازدید | 21 پست

خانما میشه بگین چحوری مول پس انداز میکنید من حداقل هفته ای صدتومان میخورم اگه تو قلک یا حسابمم بزارم بازم میخورم چیکارکنم میشه بهم یاد بدین چجوری پس انداز میکنید بخدا خسته شدم بلد نیستم اگه مولانو جمع کرده بودم الان کلی پول داشتم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

يه حساب باز كن براش كارت نگير. اول هرماه مبلغ پس انداز مورد نظرت رو ببر بريز توش. ديگه سختت ميشه برى از بانك پول بگيرى خودبخود پس انداز ميشه!

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

ببین عزیزم شما میگی من قلک و حساب بانکی ب کارم نمیاد الان ما باید چی بگیم من خودم قلک دارم و هر چند ماه ی بار پولشو میذارم بانک اوایل خیلی سخت بود الان خیلی راحت از چیزایی ک بهشون احتیاج ندارم میگذرم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
پولو میدونم ولی مولو نمیدونم

😂😂😂😂

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
من ماهی سیصد از شوهرم می گیرم ولی منم پس انداز ندارم همش ومی دم لباس

دقیقا منم همینم

يه حساب باز كن براش كارت نگير. اول هرماه مبلغ پس انداز مورد نظرت رو ببر بريز توش. ديگه سختت ميشه برى ...

وای اره این خیلی فکر خوبیه

عزیزم من شوهرم هرچی بخام واسم میخره ماهی سیصدهم میریزه کارتم واسه پس اندازه خودم.

دقیقا منم همینم ولی بازم پولمو واسه دخترم واسه خودم خرج میکنم بیشتر واسه دخترم دقیقا حساب کردم هفته ای صد صدو پنجاه خرج میکنم خسته شدم