2777
2789
عنوان

مشکوک شدم بهش

151 بازدید | 20 پست

دیروز به شوهرم زنگ زدم مشغول بود پشت خط بودم سریع قطع کرد تماس قبلیشو و جوابمو داد.  امروزم دیدم حلقش دستش نیس گفتم کجاس گفت تو جیب کاپشنم هس.  گفتم مشکوک میزنی.شب قبلشم ی دعوایی داشتیم.  بنظرتون مشکوکه؟ 

پسرم دنیامه

اولین بار بود تماسش رو قطع کرد جواب تورو داده؟

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارهدفعه های پیشم بوده ک مشغول بود بعد چن دقیقه زنگ میزد

خو گوشیش رو بگیر ببین سابقه رو پاک کرده یا ن 

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

دیروز میخواستم ببینم موقعیتش پیش نیومدامروز دیر نیست؟

دلیلی نیست سابقه رو بخواد پاک کنه پس میمونه  و میتونی ببینی ! 

صبح بهش گفتم مشکوکیخیلی اروم و مثل همیشه نبود ازکوره در برهگفت دنبال بهانه ای توام

اینا دلیل بر این نیست که حتما کاری می‌کنه ! 

مثل همیشه نبود !؟

یعنی همیشه بهش میگی مشکوکی ؟

اینا دلیل بر این نیست که حتما کاری می‌کنه ! مثل همیشه نبود !؟یعنی همیشه بهش میگی مشکوکی ؟

نه تا حالا نگفته بودم مشکوکی

ولی همیشه با حرف انتقادی زود عصبی میشه فحش میده دعوا راه میندازه

پسرم دنیامه
نه تا حالا نگفته بودم مشکوکیولی همیشه با حرف انتقادی زود عصبی میشه فحش میده دعوا راه میندازه

در این مورد اگر وارد رابطه نادرستی میشد بیشتر از قبل باید عصبی نشون میداد خودش رو ! 

آقایون وقتی خیانت میکنند و همسرشون کوچیک ترین اشاره ای حتی از روی حس  کنن سریع واکنش نشون عصبی نشون میدن 

چون حس ترس میاد سراغشون!

در این مورد اگر وارد رابطه نادرستی میشد بیشتر از قبل باید عصبی نشون میداد خودش رو ! آقایون وقتی خیان ...

اره منم حسم همینه درست میگید

این داشت توجیح میکرد فقط ک همیشه درمیارم با ساعتم میزارم جیبم ولی

من بیشتر همون تماس مشکوکم کرده

پسرم دنیامه
اره منم حسم همینه درست میگیداین داشت توجیح میکرد فقط ک همیشه درمیارم با ساعتم میزارم جیبم ولیمن بیشت ...

بهش نگفتی با کی صحبت میکردی ؟