2821
2789
عنوان

رابطه جنسی

764 بازدید | 36 پست

سلام دوستان 

امیدوارم بتونید کمکم کنید🥹

من ۳ ماهه عروسی کردم اما موفق به یه رابطه ی لذت بخش نشدم خودم از حالات روحیم حین رابطه متعجبم

حین دخول بشدت میترسم این ترس جوری میشه ک بدنم میگیره حین هر رابطه گریم میگیره شاید در این مدت ۵ ۶ بار رابطه برقرار کردم اما دردناک بوده فاصله ی هر رابطه ام ۱۵ روز الی ۲۰ روز میشه حتی از پوزیشین های جدید هم وحشت دارم.دیشب دوباره همین احوالاتو داشتم دلم خیلی گرفته کمکم کنید

شوهرتو دوست نداری؟

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واژینیسموس

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

مطمئن نیستم که کاربر مرد نباشی

به هر حال

لابد شوهرتو دوس نداری اگه دوسش داشته باشی دلت میخوات اینکارو باش کنی

برو پیش یه مشاور

اولش معاشقه کنید بعد برین سر اصل کار، یه دفعه ای نباید باشه که

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

باید بری دکتر اینجا کسی کمکی نمیکنه 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

مطمئن نیستم که کاربر مرد نباشیبه هر حاللابد شوهرتو دوس نداری اگه دوسش داشته باشی دلت میخوات اینکارو ...

چه ربطی داره اخه برید سرچ کنید واژینیسموس چیه خانمهایی هستن که میترسن و این ربطی به دوست نداشتن نداره

عزیزم شما واژینیسموس دارید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چه ربطی داره اخه برید سرچ کنید واژینیسموس چیه خانمهایی هستن که میترسن و این ربطی به دوست نداشتن ندار ...

خودم میدونم چیه

ولی چون این خانم 3 ماهه اینطوریه و نرفته دکتر بیشتر متعجبم میکنه

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

ایی بابا بازم رختخواب تو سایت پهن شد اینجا پراز مرد وزن نماهستش

از کجا معلوم خودش نر نباشه 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️