2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا بخام بگم طبق تجربه ام عالیییی بود ...پمپ درد داشتم ..و این خیلی کمکم  کرد ...حتی موقع راه رفتن که می گفتن سخته و فلان خیلی راحت اومدم پایین و اصلا دولا راه  نرفتم...تو خونه هم رو اول چون پمپ درد و جدا کرده بودن درد  اومد که با شیاف اوکی شد...به نظرم به تبحر پزشک تو جراحی خیلی ربط داره ...قسمت سختش برای من ماساژ شکم بود چون من بیهوش بودم و وقتی ماساژ شکم گرفتم سر نبودم و دردش و حس کردم ...اما سر باشی که اونم زیاد متوجه نمیشی ...انشالله بسلامتی و دل خوش 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

خیلی راحته فقط تایمی که میگن تکون نخور وگرنه تا چند روز سر و گردن درد شدید میگیری،خودتم شیاف بذار مرتب بذار میگن چهارساعت تو زودتر بذار،نشستن سخته زخم میسوزه،راه رفتنم من سختم نبود برای بعضیا میگفتن وحشتناکه،چیز سفت نخور عذر میخام چون تا بیرون روی نداشته باشی مرخصت نمیکنن 

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

چه بد

اگر دوس نداری میتونی بگی نشونت ندم اونا همون کاری میکنن ک شما بکی

اما معمولا اون لحظه که میارنش بیرون فارغ از اینکه یه مقدار خون بهش هست دیدنش هم به شما ارامش میده هم اون طفل معصوم و پاک

و اینکه اون بچه خیلی پاکه🥰❤️🌹😍