2777
2789
عنوان

طلافروشی

256 بازدید | 18 پست

چند وقت پیش یه سرویس دست دوم از طلا فروشی خریدم با فاکتور الان هی میگم بدل نباشه 😐 دیروز از در مغازش رد میشدم بسته بود 🫠بیشتر ترسیدم خخخ

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

طلا رو همیشه از طلافروشی های مطمئن شهرتون بخرید...اونایی که چند ساله هستن.....و عدد ۷۵۰ حتما روش باشه و شماره سریالش رو به اون شماره پیامکی که اصالت کالا رو بررسی میکنن بفرستید

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا رو همیشه از طلافروشی های مطمئن شهرتون بخرید...اونایی که چند ساله هستن.....و عدد ۷۵۰ حتما روش باش ...

شماره سریال کجا نوشته؟

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
طلا رو همیشه از طلافروشی های مطمئن شهرتون بخرید...اونایی که چند ساله هستن.....و عدد ۷۵۰ حتما روش باش ...

وایسا عکسش بزارم عدد ۷۵۰ روش هست 

البته من تجربه خرید طلای دست دوم ندارم و کلا این قضیه از نظرم کنسله ولی در هر حال اگر فاکتورش معتبره مهر یا امضا داره نگران نباش با کوچکترین ایرادی میتونی از اتحادیه پیگیر بشی 

البته من تجربه خرید طلای دست دوم ندارم و کلا این قضیه از نظرم کنسله ولی در هر حال اگر فاکتورش معتبره ...

الان نگاه کردم فاکتورش اسم رسم و اینا داره و امضا اما مهر نداره ،😥

الان نگاه کردم فاکتورش اسم رسم و اینا داره و امضا اما مهر نداره ،😥

همون سربرگ و مشخصاتش کامل و مشخص باشه و امضا داشته باشه کافیه مهر هم گاهی میزنند گاهی نمی‌زنند شاید مهر نداشته منم فاکتور هام امضا داره مهر نداره 

همون سربرگ و مشخصاتش کامل و مشخص باشه و امضا داشته باشه کافیه مهر هم گاهی میزنند گاهی نمی‌زنند شاید ...

عع خب ممنون خیالم راحت کردی اینجا ام چندتا طلا فروشی کنار هم بودن ما ازین خرید کردیم دیگه نمیدونم تو این گرونی و بی پولیا ادم ترس میگیرتش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز