2821
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

90 بازدید | 11 پست

نمی‌دونم چرا وقتی با نامزدم تلفنی صحبت میکنم راجب آبجیمم حرف میزنه نمی‌دونم من حساسم یا ن 

نامزدم خواهر نداره خودش

همیشه میگه آبجیت انگار آبجی خودمه 

ولی دلم نمی‌خواد وقتی دارم راجب خودم باهاش حرف میزنم یهو اسم خواهرمو بیاره

حتی چند بار باهاش بحث کردم سر این موضوع بازم اسمشو میاره

دلم گرفته من چقد بدبختم 

چی میگه مثلا؟

مثلا الان راجب خودم حرف میزدم که پشه خورده دستمو یه داستانی تعریف میکردم که بابام اینجوری گفته

یهو میگه آبجیت خونه مامان بزرگته و فلان 

خب وسط صحبت هامون چه ربطی به آبجیم داره که اسم اونو میاره

دیگه ازش بدم میاد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا الان راجب خودم حرف میزدم که پشه خورده دستمو یه داستانی تعریف میکردم که بابام اینجوری گفتهیهو می ...

وا ، یه بار خیلی تند باهاش حرف بزن که به چه ربطی داره که درمورد خواهرم سوال میکنی 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

وا ، یه بار خیلی تند باهاش حرف بزن که به چه ربطی داره که درمورد خواهرم سوال میکنی

خیلی بحث کردم ولی انگار نه انگار بازم راجب آبجیم حرف میزنه

وقتی باهاش بحث کردم گفت از خودم بدم میاد که تو فکر دیگه ای راجبم می‌کنی و فلان

خیلی بحث کردم ولی انگار نه انگار بازم راجب آبجیم حرف میزنهوقتی باهاش بحث کردم گفت از خودم بدم میاد ک ...

بهش بگو آره دقیقا از خودت بدت بیاد 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

طبیعی نیست؟میگه عین آبجی نداشتمهشما رابطه تون با شوهر خواهر تون چطوره یا خواهر تون با شوهرتون چجوریه

اینطور ک شما میگی مثلا تو داری حرف میزنی یهو میگ ابجیت نه

من مثلا زنگ میزد داشتیم حرف می‌زدیم حرف کم می‌آوردیم میگف مامانت کجاس بابات چی خواهرت چی اینطور

وگرنه زیاد نمیگف من خودم  از خواهرم تعریف میکردم ک مثلا تو خونه چی کردیم و اینا ک می‌خندید

یا مثلا اذیتم میکرد خواهرم میومدم بهش میگفتم میگف الان میرم سراغش میرف میگف بچه منو اذیت نکنی بزنمت😂😂😂

من خوشحال میشدم 😂😂😂😂💔

خیلی بحث کردم ولی انگار نه انگار بازم راجب آبجیم حرف میزنهوقتی باهاش بحث کردم گفت از خودم بدم میاد ک ...

تو چقد ساده ایی اخه

از ابجیت پرسید با خوشحالی جواب بده بعضی مردا بفهمن تو یکاریو اسرار داری بگی نکن بدتر میکنن

تو چقد ساده ایی اخهاز ابجیت پرسید با خوشحالی جواب بده بعضی مردا بفهمن تو یکاریو اسرار داری بگی نکن ب ...

دقیقا انگار عمدا هی راجبش حرف میزنه 

چون بهش گفتم بدم میاد هی بگی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792