2821
2789
عنوان

پسر عاشق

118 بازدید | 3 پست

پسرای عاشق چه رفتارایی دارن؟

شده یکی خیییلی عاشق تون باشه؟

بچه ها اصلا نمی‌خوام تعریف کنم یا یه عده بیان طعبنه بزنن و....

من قیافه ام خییییلی معمولیه شایدم از نظر بعضیا زشت باشم و اینکه اندامم لاغرم

ولی تا حالا نشده با یکی دوست شم و اون شخص قصد ازدواج نداشته باشه هر کی بهم پیام داده اومده خواستگاری و با خانواده ام صحبت کرده و اصلا هم پولدار نیستیم و وضع خییییلی معمولی رو به پایینی داریم

البته الان نامزد دارم 

ولی دلیلش چی می‌تونه باشه پسرا بهم میگفتن چون بابات معلمه و فرهنگی  و رفتار خاصی داری و از رفتارت خوشمون میاد

می‌تونه این دلیلش باشع؟

اصلا قصد ندارم تعریف کنم فقط می‌خوام بفهمم دلیلش چیه تو دوران مجردی با هر کی دوست شدم با خانواده ام حرف زد برا ازدواج؟

سوال اولتون به سوال آخرتون ربط نداشت

پسر عاشق فرد امن و حمایتگری هست به رشد و پیشرفتتون کمک می‌کنه و مشوق میشه تو رابطه توجه و اهمیت داره جوری شمارو میبینه که انگار زیباترین هستین و شاید تنها خانم احترام زیادی می‌زاره و...

اما اینکه فرمودین میگفتن پدرتون فرهنگی بودن بنظرم به محل زندگیتون می‌تونه مرتبط باشه و سطح اون منطقه و اون افراد که تو چه قشری قرار میگرفتن

کلا موقعیت مکانی و فرهنگ و طرز تفکر و دیدگاه خیلی تاثیر داره

ممکنه یه دختر ساده تو شهرستان های کوچیک محجوب باشه ولی تو شهرهای بزرگ لقب دیگه ای بهش بدن همینطور برعکس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.