2777
2789
عنوان

اندکی غر غر

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 32 پست
برای ماهم میره گاهی البته کم ، خونمون ویلاییه و مجتمع نیست با این حال سعی میکنیم گاها آب ذخیره داشت ...

جدیدا دیگه برق رو کمتر قطع می کنن...فکر کنم هوا که خنکتر شده دیگه کمتر پکیج ها روشن می شه..ما قبلا یک روز در میان برق نداشتیم ولی الان نه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره سخته ولی ناچارا باید تحمل کرد بعد که آب وصل شد کلا میری دوش میگیری حله 😂

فوبیا حموم رفتن رو هم پیدا کردم...

تا حالا سه بار به مدت دو ساعت توی حموم یخ نشستم چرا چون برق و گاز قطع شد. 

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

جدیدا دیگه برق رو کمتر قطع می کنن...فکر کنم هوا که خنکتر شده دیگه کمتر پکیج ها روشن می شه..ما قبلا ی ...

واسه ما هم کم شده ولی خب گاها هست 

از اون طرف آنتن ها هم کلا نابود شده من همش آنتنم می‌پره حالا چه برق باشه چه نباشه ☹️

جدیدا دیگه برق رو کمتر قطع می کنن...فکر کنم هوا که خنکتر شده دیگه کمتر پکیج ها روشن می شه..ما قبلا ی ...

الآن ما امروز قراره بره ساعت هشت...

تا ده دقیقه دیگه برم توی آشپزخونه بشور بسابم رو بکنم

الآن ما امروز قراره بره ساعت هشت...تا ده دقیقه دیگه برم توی آشپزخونه بشور بسابم رو بکنم

چقدر زوره صبح اول صبح ظرف بشوری...منم برم ببینم تو کانال چه ساعتی زده نکنه یهو بره

گاز ما قطع نشد اصلا مگه گاز هم قطع میکنند؟ اوه خیلی اوضاع تون خیطه که

یکی دو بار قطع شد اون اوایل

الآن بیشتر برق قطع میکنن که در نتیجه آب هم قطع میشه

سعی میکنم این مواقع از خونه بزنم بیرون وگرنه توی خونه چون هیچ کاری نمیتونم بکنم روانی میشم. من از اونایی هستم که کمد رو میریزن بیرون شروع میکنن به مرتب کردن همینجوری الکی

گاز ما قطع نشد اصلا مگه گاز هم قطع میکنند؟ اوه خیلی اوضاع تون خیطه که

نه...ولی چون گاز کم هست و زمستونی همه پکیج مصرف می کردند، برق رو قطع می کردند که گاز به همه برسه که پکیجاشون روشن بشه

فوبیا حموم رفتن رو هم پیدا کردم...تا حالا سه بار به مدت دو ساعت توی حموم یخ نشستم چرا چون برق و گاز ...

ولی سخته درک میکنم امیدوارم صرفه جویی ها ادامه پیدا کنه دیگه نیازی به قطع کردن طولانی مدت نباشه 

ولی سخته درک میکنم امیدوارم صرفه جویی ها ادامه پیدا کنه دیگه نیازی به قطع کردن طولانی مدت نباشه

ببین از حموم اومده بودم سگ شده بودم انقدر که اعصابم له بود

تا شب هیچکس جرئت نداشت بهم نزدیک بشه. 

نه...ولی چون گاز کم هست و زمستونی همه پکیج مصرف می کردند، برق رو قطع می کردند که گاز به همه برسه که ...

ما پکیج نداریم سیستم گرمایشی سنتیه ( بخاری ) اصلا یکی از دلایلی که مامانم آپارتمان دوست نداره همین چالش هاشه که یه جا به مشکل میخوره همه چی بهم میریزه 😂😑