2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاددد

541 بازدید | 114 پست

رنگ لباسم ؟؟

ماه تولدم ؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهر آبی

ماه تولدم درست گفتی رنگ لباسم نه😁😁

رنگ پوستم 

واخلاقم ؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

حس ششم نیستم ولی میشه حسم را بگم؟!😁سبز

نه قرمز

ماه تولدم درست گفتی رنگ لباسم نه😁😁رنگ پوستم واخلاقم ؟؟

رنگ پوستت چیزی که اومد تو ذهنم گندمی روشنه و پوستت خوبه 😁

خیلی پر انرژی دوست داری دیده بشی اجتماعی با اعتماد بنفس و مهربون

روی خودت تمرکز کن

نه فقط بعضی وقتا حسم درسته😁🤭

میشه رنگ لباس را بگی؟ایندفعه هم ببینیم درست درمیاد یا خیر😁

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

میشه منم بگید رضا بهم پیام میده؟

من نمیتونم بگم حس ششمیم ولی بعضی وقتا حسم درسته

نشانه‌ای از شادی، موفقیت و روشنی. به احتمال زیاد، رضا پیام خواهد داد و این ارتباط دوباره برقرار می‌شود، یا حداقل نتیجه‌ای مثبت برایتان رقم خواهد خورد. اگرچه گذشته‌ای پر از ناراحتی وجود داشته، اما امید هنوز زنده است و نشانه‌های مثبتی برای آینده دیده می‌شود. پیام دادن رضا به احتمال زیاد رخ خواهد داد

روی خودت تمرکز کن