2777
2789
عنوان

هفت سین

214 بازدید | 22 پست

یه ست دارم مینیمال هست سادس پایه چوبه روی پایه یه فلز گرد سفیده فکر میکنم دیده باشید

یه ست هم دارم لیوان تقریبا بزرگ اما ساده نیست یکم نما داره دورش یعنی کاملا شیشه هست اما شیشش حالت داره  اما داخلش واضح و مشخصه

نمیدونم برای عید کدومو بذارم

همسرم میگه چرا همش رو یه میز کوچولو یه سفره عید یه وجبی پهن میکنی رو میز بزرگ بذار میز بزرگ درست کن من خوشم نمیاد دوست دارم کوچولو کنار خونه رو کنسول باشه و ساده ی ساده

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب امسال یه کم به دل شوهرت باش .یه ران بنداز زیرش .باگل اینا تزییین کن هی ام بگو بخاطر تو اینارو این ...

خفههههههههه میشم پهن کنم رو میز بزرگم بعد باید جعش کنم بذارم رو کنسول چون میز برای پذیراییه مهمان میاد خو چه مسخره بازی ایه همون اول رو کنسول میذارم

ولی خب راست میگی گناه داره امسال پهن میکنم رو بزرگه منتی هم میذارم سرش 🤣

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

حالا من هرسال بزررررگ و شلوغ میچیپم امسال کوچیک دوس دارماشکال نداره برای تنوع امسال رو میز بزرگ بچین

وای مادرشوهرم بزرگگگگگگگگگ میندازه انگار میز عقده 🙄

عکس بده از ظرفات

ندارم الان از تو نت در میارم 

همون رو کنسول ساده خوبه اصلا هفت سین قشنگینش به ساده بودن و مینیمال بودنشه

اره واقعاااااا 

خفههههههههه میشم پهن کنم رو میز بزرگم بعد باید جعش کنم بذارم رو کنسول چون میز برای پذیراییه مهمان می ...

اولش بزار روی میز پذیرایی بعد دوباره بزار رو کنسول بگو برای موبایل پذیرایی جا نمیشه 

😂😂😂😂صبر کن من عکس دوتا هفت سینمو بذارم

بذار

عکس بده از ظرفات

اخر رفتم عکس گرفتم

یکیشم این البته بزرگترشم دارم که نقشش کمتر باشه