2789
عنوان

خیانت دیدم

270 بازدید | 19 پست

دوستان چون اکثرا آدمای فهمیده و بادرکی هستین لازم دونستم نظرتون رو بدونم

من نامزد هستم ارتباطم با خانواده شوهرم خیلی خوبه اما نامزدم با زن شوهردار به من خیانت کرده هرچندبار نامزد من بلاکش کرده زنه پاشده اومده در خونه منت کشی و بهم برگشتن نامزدمو من باهاش قطع ارتباط کردم گهگاهی از مادرش پرسیده من زنگ نزدم یا چی ولی دنبالم نیومده ب طور خیلی خلاصه گفتم بشه بخونید حالا شما جای من بودین چیکار میکردین دلتون خنک بش؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدا میشدم

فرمایش شما درست 

اما وقتی به سه سالی که سوختم و ساختم نگاه میکنم قلبم میگیره

من هنوز زیر یه سقف نرفتم طعم زندگی رو نچشیده اما یک زن یک بار طعم زندگی رو چشیده 

عزیزم جدا شو این بهترین کاره این آدم برای تو سمه از همین حالا جدا شو حتی فک نکن که میخوای چیکار کنی ...

چشم سعی میکنم بتونم

اصلا وقتی سعی میکنی فراموش کنی بیشتر فکر میکنی میخوای بری بیشتر دلت میخواد بمونی

فرمایش شما درست اما وقتی به سه سالی که سوختم و ساختم نگاه میکنم قلبم میگیرهمن هنوز زیر یه سقف نرفتم ...

اگه عقد هستی مهریه رو بزار اجرا 

اگه عقد نیستی و قطعااا میخوای جدا بشی ازش اول جدا شو و بهش بگو همه‌چیز تموم شده و بعد با کسی دیگه آشنا شدی برو جلوی محل کارش دست تو دست طرف قدم بزن😈

اگه عقد هستی مهریه رو بزار اجرا اگه عقد نیستی و قطعااا میخوای جدا بشی ازش اول جدا شو و بهش بگو همه‌چ ...

نه قربونت نامزدم

سعی کردم نزدیک خونشون تو یه داروخونه مشغول ب کار بشم اجازه نمیداد اونجا کار کنم چون مغازه دوستش نزدیک بود میگفت پسرا در این مغازه میشینن رفت و آمد زیاده به مادر شوهرم گفتم که بهش برسونه😂

خودتو از چنگش نجات بده نمیخواد انتقام بگیری خدا خیلی دوست داشته دختر

ببین کاش میشد ویس بدم بهت بگم چطوری خیانتشو فهمیدم اون وقت میگی اصلا خدا تو رو انقد دوست داره آدم نیستی فرشته ای