2777
2789

من، به زیر صفر رسیدم، جوری که پول نداشتم برای شب نون خالی( اون موقع بربری ۱۰۰ یا ۱۵۰ تومن بود) بخورم، ولی خدا‌ کمکم کرد، ظرف چند سال اوضاعم از قبل هم بهتر شد

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بعله خانواده ی خودم

وقتی راهنمایی بودم ورشکست شدیم و بدهی بالا آوردیم.

کسی کمکی نکرد و تنها شدیم.

چه تحقیرایی که نشدیم ولی گذشت و گذشت.

الان سرپا شدیم، بدهی ها رو دادیم تازه از نقطه‌ی صفر عبور کردیم.

ولی با اینکه همه چی زو تجربه کردیم هیچ دردی بالاتر از از دست دادن عزیز از پا درمون نیاورد.

کاش بابام بود میدید که تلاشاش به ثمر نشست و غصه مون زو نخوره

الان همه ما که تووو‌ ایران زندگی میکنیم ی جورایی ورشکسته ایم

هعییییییی

روزی هزاااار بار دلم میخواد بمیرم

در شرایط الان ایران زندگی کردن خیلیییی سخته

من نمیدونم این همه آدم که فیشیال،مانیکور،پدیکور و... ماهانه میرن

مدام بیرون غذا میخورن

ماهی چند دست لباس میخرن شغلشون چیه

هعیییییییروزی هزاااار بار دلم میخواد بمیرمدر شرایط الان ایران زندگی کردن خیلیییی سختهمن نمیدونم این ...

الان اگه بخوای از راه حلال پول در بیاری مطمئن باش نمیتونی ی غذای بیرون رو بخوری

مگه از قبل سرمایه زیادی داشته باشی و با اون سرمایه کار کنی 

از قدیم میگن پوله که پول میاره

میشه بپرسم شغل قبلی تون چی بود؟چیکار کردین؟چه مدت طول کشید

یه دوست همه‌ی دار و ندارم رو بالا کشید و به نون شب محتاجم کرد

ولی به لطف خدا از یکی تواناییا و استعدادام استفاده کردم و شغلی رو راه انداختم که خیلی سرمایه نمیخواست، کم‌کم اوضاع خوب شد، خب همزمان باید مهریه‌ی همسر سابقم رو هم میدادم( با اینکه خیانت کرده بود ولی همشو به میل خودم دادم، بیش از صد سکه) خیلی بهم فشار اومد، اما خدا رو شکر گذشت

یه دوست همه‌ی دار و ندارم رو بالا کشید و به نون شب محتاجم کردولی به لطف خدا از یکی تواناییا و استعدا ...

آقای اکبریان اینقدر که تو تاپیکاتون با مزه این اصلا فکرشو نمیکردم زندگی سختی داشتین

تعجب کردم و خوشحالم براتون که اتفاق خوبه براتون افتاد و سر پا شدین

آقای اکبریان اینقدر که تو تاپیکاتون با مزه این اصلا فکرشو نمیکردم زندگی سختی داشتینتعجب کردم و خوشحا ...

ممنونم 🙏 

تازه اینایی که گفتم یک بود از هزاران😂

تو اون شرایط سخت، واقعا گرمی دست خدا رو پشتم حس میکردم، چون هیچوقت ازش ناامید نشدم

ممنونم 🙏 تازه اینایی که گفتم یک بود از هزاران😂تو اون شرایط سخت، واقعا گرمی دست خدا رو پشتم حس میکر ...

خواهش میکنم جدیی چه بد پس چطور اینقدر با مزه این؟😂

میخندونین ما رو  احتمالا زندگی شخصیتون هم خنده میگیرین

پدر منم خیلی ثروتمند بود ولی مدتی هست تو شرایط سختیم و من  همیشه سعی میکنم امیدمو حفظ کنم ولی تازگیا واقعا اذیت میشم  همیشه ماشین خارجی داشتیم  الان دمه عیده و ماشین نداریم  خیلی ناراحتم واقعا از خدا دلم گرفت 

واقعا دستای خدا رو حس کردین اون موقع ؟

خواهش میکنم جدیی چه بد پس چطور اینقدر با مزه این؟😂میخندونین ما رو احتمالا زندگی شخصیتون هم خنده می ...

نشنیدی میگن بخند تا دنیا بهت بخنده؟ نه اینکه دنیا مسخرمون کنه و‌بهمون بخنده، نه، یعنی روی خوششو بهمون نشون بده

وقتی خودمونو از تک و تا نندازیم و امیدمون به‌خدا رو از دست ندیم،  قطعا خدا یه جور دیگه بهمون نگاه میکنه و کمکمون میکنه

ضمنا ما خودمون مسئول اعمال خودمون هستیم، و تو شرایط سخت نباید خدا رو مقصر بدونیم، ولی حتما باید ازش کمک بخوایم

دلتو که شاد کنی، دیگه ماشین داشتن و نداشتن خیلی اذیتت نمیکنه

ان‌شاءالله خدا کمک کنه اوضاع پدر رو به شرایط بهتر از قبل برگرده🙏

خواهش میکنم جدیی چه بد پس چطور اینقدر با مزه این؟😂میخندونین ما رو احتمالا زندگی شخصیتون هم خنده می ...

بله واقعا حس کردم، مگه میشد من خودم تنهایی( چون هیچکس از اوضاع من خبر نداشت) بتونم از پس اونهمه مشکل بربیام؟

نشنیدی میگن بخند تا دنیا بهت بخنده؟ نه اینکه دنیا مسخرمون کنه و‌بهمون بخنده، نه، یعنی روی خوششو بهمو ...

چه تفسیر جالب و قشنگی 

ممنونم  ایشالا✨ 

امیدوارم قلب شما هم هر سال شاد تر از سال قبل بشه🌹🌹🌹