2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

149 بازدید | 21 پست

این برنامه از شبکه ۴ ساعت ۵عصر و تکرارش ساعت۱شب پخش میشه در مورد کسانی هست ک به حالت کما رفتن و تجربیات روح در حالت کما هست پیشنهاد میکنم حتما حتما این برنامه آموزنده رو ببینید ..حیف این برنامه که از شبکه ۴پخش میشه باید از شبکه ۳پخش میشد

مهمان امشب برنامه خودکشی کرده بود قسمت دومشو فردا میذارن

کیا این برنامه رو تاحالا ندیدن؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سالی ی قسمت میدیدم 

اینبار دو قسمت یا س تاشو دیدم . دیشبم دیدم بد جایی تموم شد .

خیلی وقتا میگم از کجا معلوم راست میگن؟

ک میگه راستی ازمایی نمیکنیم . نمیدونم 

بعد من دیشب فهمیدم وقتی میگن ادما چوب خودشون میخورن ینی چی.

یا هرچ کنی ب خود کنی.

اونجا ک گفت اون چیز وحشتناک ک پشتشون بوده خودش بوده. ینی کارای خودمون دقیقا میشن اون دیوی ک اون دنیا راحت مون نمیذاره.

اینو همه جا شنیده بودم و کلیشه شده بود برام ولی دیشب ب تصویر کشیده شد برام 💔

واقعاً حقش نیس از شبکه ۴پخش بشه

تو خونه ما شبکه ها اینطوریه،

یک

دو

سه

پنج ،

اصلا چهارورنکاه نمیکنیم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

همین امشب تو نی نی سایت تاپیک زده بود می‌خوام خودکشی کنم

😐😐😐

این برنامه قبل ماه رمضون ضبط شده بعد امشب تاپیک خودکشی زده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

من سالی ی قسمت میدیدم اینبار دو قسمت یا س تاشو دیدم . دیشبم دیدم بد جایی تموم شد .خیلی وقتا میگم از ...

خب دیگه امشب گفت واسه اولین بار فردا در قسمت دوم میخوایم راست آزمایی کنیم فرداشب حتما ببین

نه یه نفر دیگه میگم تاپیک زده

اها 

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.