2777
2789

شست پام خیلی کج شده طوری که استخونش خیلی زده بیرون و از رو کفشم کامل میزنه بیرون 

خیلی درد میگیره 

کلی از این پد هایی که بین انگشت میزارن تا فاصله بندازه گرفتم اما اصلا فایده ای نداشته و بدترش کرده کفش تنگم اصلا پام توش نمیره که بخوام بپوشم دکتر میگه فقط عمل 

کف پامم صافه اینو خیلی بدترش میکنه

چه‌پولدار‌ چه غریب‌ آخرش‌همه‌مسافر‌خاکیم‌🥀️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مدتیه پام شروع کرده به همین مشکل یکاری میگم هر شب قلب خواب انجام بده

جدی؟

شستت کج شده؟ شاید کفش تنگ زیاد پوشیدی

دردم داری؟

یه کش مو کوچیک

انگشت شست پای راست و چپت رو بنداز توش

سه تا ۱۵ بار به وسیله اون کش شست پاهاتو به بیرون کش بیار 

من شبا خیلی درد داشتم 

با این ورزش هم دردش خوابیده

هم انگشتام داره صاف میشه 

متأهل 

یه کش مو کوچیکانگشت شست پای راست و چپت رو بنداز توشسه تا ۱۵ بار به وسیله اون کش شست پاهاتو به بیرون ...

اینکارو ۳ سال کردم فقط بدتر شد گلم🥺

وای منم همینطورم، ولی کف پام صاف نیست.معضلی دارم واسه کفش خریدن.آخرم کفش بزرگتر باید بگیرم و از پان ...

جدییی؟

وای دقیقا عزیزم حرف دل منو زدی کفش سایز پام میخرم استخون پام قلمبه میزنه بیرون و اینقدر درد میگیره بزرگترم میگیرم درمیاد از پام

حرکت درمانی رو امتحان کردی؟

یه سری کش محکمم هست، که باهاش شصت پا رو خلاف جهت انحراف ورزش میدن

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…