خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم خدا هیییچ وقت کاری نداره ما با چه پولی کمک می کنیم حتی اگه پولمون از راه دزدی باشه اگه گناهش گردن ما باشه که هست ی داستانه ولی اینکه اون شخص نمیدونه ما از کجا پول اوردیم و بهش کمک کردیم مشکلی براش نداره
کلا کار خیر خوبه انشالله هممون پول حلال زیاد داشته باشیم و بتونیم کمک کنیم چون هیچ کاری چه بد چه خوب از نظر خدا پنهون نمیمونه و سر خدا رو نمیشه کلاه گذاشت