2777
2789
عنوان

چقدر بعضی شبا بده

78 بازدید | 6 پست

امروز برادرم جلو چشمای خودم غش کرد»:

اون صحنه از جلو چشمم پاک نمیشه هرکاری میکنیم کم خونیش مینوره با هیچ چیزی رفع نمیشه 

میشه نفری یه حمد براش بخونید که خدا مراقبش باشه(:

همش میگم اگر پشت فرمون یا جای دیگه حالش بد شه کنارش نباشیم چی(:

خدایا میشه دیگه این اتفاق هیچوقت برا هیچکس و خصوصا داداشم نیفته خیلی بده(:

فوبیا گرفتم نمیدونستم در این اوضاع خیطه

تا نیم ساعت میلرزید و زرد زرد شده بود رنگ لباس سفید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مینورم اما تا حالا غش نکردم به هم مربوط نیستن

اخه کم خونیش خیلیی شدیدا فکر کن بعضی وقتا که دیگه مصرف قرص رو کم میکنه شبا همش تو خواب حرف میزنه کابوس میبینه خون به مغزش نمیرسه

امروز فیلر زیر چشم انجام داد قبلش دیدم زرد شده گفتم مگه میترسی گفت نه بابا دیونه ای بعد ک انجام داد از روی صندلی بلند شد یهو افتاد رو زمین همه ریختیم رو سرش فکرمم نرفت سمت کم‌خونیش گفتم خدای نکرده فیلره زد چشمشو صورتشو فلج کرد مردم و زنده شدم

یهو دیدم میگه فشارم افتاده بهش اب قند و شیرینی جات دادیم بهتر شد

تالاسمی مینور که چیز خاصی نیست که غش کنه به نظرم پیگیر شید .

واقعا بخاطر افت فشار چی؟اخه فیلر انجام داد بعد اون اینجوری شد فقطم نهار خورده بود عجله ای شد

واقعا بخاطر افت فشار چی؟اخه فیلر انجام داد بعد اون اینجوری شد فقطم نهار خورده بود عجله ای شد

افت فشار میشه ادم این طور بشه یا قند پایین .حالا یه ازمایش کلی پیش یه دکتر مغز و اعصاب بدن خیالتون هم راحت میشه .در کل نکران کننده نیست عزیرم .خودمم چند باری بی دلیل غش کردم 

افت فشار میشه ادم این طور بشه یا قند پایین .حالا یه ازمایش کلی پیش یه دکتر مغز و اعصاب بدن خیالتون ه ...

واقعا صحنه بدی هست تا حالا ندیده بودم خیلی کم چندسال پیش برای دوستام دیده بودم خیلی ترسیدم چون بعد فیلر بودن خصوصا

ممنونم واقعا خیالمو راحت کردی بهش میگم مراقب تغذیه اش باشه حتما