2821
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 42 پست
باز خوبه شما پولشو داریمن پولشم ندارمباید جور کنیم

اره خدارو شکر پولشو دارم فقط شوهرم مخالفت می‌کنه راستش خودمم زیاد اصرار نمیکنم چون میترسم خوب نشه اما فیبروز ابرو ژل لب اینا امسال میخام انجام بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خدارو شکر پولشو دارم فقط شوهرم مخالفت می‌کنه راستش خودمم زیاد اصرار نمیکنم چون میترسم خوب نشه ام ...

منم ترسو دارم

از درد بعدش می ترسم

از اینکه به صورتم نیاد می ترسم

ولی از طرفی هم دوست دارم عمل کنم

بین دو راهی موندم

منم ترسو دارماز درد بعدش می ترسماز اینکه به صورتم نیاد می ترسمولی از طرفی هم دوست دارم عمل کنمبین دو ...

ی بنده خدایی سال قبل عمل کرده بود بعد میگف کبود شده بینیم میگف شبا خواب ندارم همش میترسم نکروز گرفته باشم دیگم من ندیدمش نمیدونم قضیش چی شد میگف شوهرم اجبارم کرده ک باید عمل کنی ن خواب داشت ن خوراک منم میترسم 

ی بنده خدایی سال قبل عمل کرده بود بعد میگف کبود شده بینیم میگف شبا خواب ندارم همش میترسم نکروز گرفته ...

وایی چه سخت

ولی من چند نفر دیدم.فقط یک هفته ی اول اذیت شدن بعدش دیگه دردش قابل تحمل بود 

اره واللهبه قول معروف میگن دماغ بزرگ نیست بقیه دماهَون عمل کردن کوچیک شده دماغ ما بزرگ دیده میشه

اره راست میگی من چن روز قبل ی دختره باکلاسو دیدم اومده بود با مامانش خرید با اینکه دماغش ی خورده بزرگ بود اصن عمل نکرده بود اما خیلی خوشگل بود بینیش پهن بود اما جذاب بود چهرش

اره راست میگی من چن روز قبل ی دختره باکلاسو دیدم اومده بود با مامانش خرید با اینکه دماغش ی خورده بزر ...

معلم زبان دخترمم

با وجود اینکه خییییلی باکلاس و باسواد ولی دماغش رو عمل نکرده

در عین اینکه دراز ولی به صورتش میاد

خیلی خوشم میاد از اینجور آدمای نچرال

تا حالا دیدی اونایی ک جراح بینی هستن خودشون اصن عمل نکردن و نچرالن

نه خودشون عمل نمیکنن

چون میدونن چه بلایی سر دماغشون میاد

همین دکتر اسکندر زاده که میخوام باهاش عمل کنم خودش دماغش قوز دار 

نه خودشون عمل نمیکننچون میدونن چه بلایی سر دماغشون میادهمین دکتر اسکندر زاده که میخوام باهاش عمل کنم ...

ن دیگه بلا سر خودشون نمیارم چون می‌دونن بعدش کلی عوارض داره تازه شانس بیاره طرف مشکل تنفسی پیدا نکنه

2790
2823
2791
2779
2792