2821
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 42 پست
فیلم جنایی زیاد می‌بینید 🤭😂نگران نباشید

یکی هست تو اینستا بنام نامیرا 

یکی ک خودشو جای دکتر جا زده دماغشو با نخ میخواسته درست کنه ، فاتحه دماغش خونده شده اصلا داستانشو خوندم حالم خراب بود یه مدت 

جدیدا زیاد خودشونو جای دکترا جا میزنن

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینو خوندم بیشتر ترسیدم

نه عزیزم جای دکتر درجه یک برو اتفاقی نمیفته 

این خانم هم تحقیق نکرده بوده 

اگه دماغت مشکلی نداره و بصورتت میاد عمل نکن 

چهره طبیعی یه خاصیت دیگه داره 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
یکی هست تو اینستا بنام نامیرا یکی ک خودشو جای دکتر جا زده دماغشو با نخ میخواسته درست کنه ، فاتحه دما ...

بببن عزیزم من شماره ی دکتر از گوگل برداشتم

بعد ازشون مشاوره غیرحضوری گرفتم

الان ادمین گفتن یک میلیون بریز به حساب دکتر تا نوبت رو قطعی کنم

به نظرتون اعتماد کنم

من قزوین هستمدکتر تهران

چی بگم گلم

امیدوارم عملت خوب باشه

ولی این تصور که دکتر های تهران کاربلدتر از دکترهای بقیه شهرها هستن، کاملا اشتباهه.

این تجربه من بود. 

بازم هرچی خودت صلاح میدونی

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
۳۱ولی عمل کنم بهتر میشهچند سال تو فکر عمل هستم ولی نمیتونم تصمیم بگیرماز یه طرف می ترسماز طرفی میگم ...

منم تو 22سالگی میخواستم عمل کنم کاراشم انجام داد اما ی روز ب عمل شوهرم مخالفت کرد الآنم دیگه خیلی فک میکنم دیره منم بینیم خوبه ب صورتم میاد فقط ی قوزه خیلی کوچیک داره

نه عزیزم جای دکتر درجه یک برو اتفاقی نمیفته این خانم هم تحقیق نکرده بوده اگه دماغت مشکلی نداره و بصو ...

مشکل که داره

قوز داره

من میخوام تقریبا طبیعی عمل کنم

دکتر گفت ما اصلا فانتزی عمل نمی کنیم

فقط یه قوس ملایم میدم 

بببن عزیزم من شماره ی دکتر از گوگل برداشتمبعد ازشون مشاوره غیرحضوری گرفتمالان ادمین گفتن یک میلیون ب ...

نه اصلا اعتماد نکن 

یعنی چی یک تومن بزن 

دکتر نه بینی رو دیده نه معاینه کرده سریع میخواد برات وقت فیکس کنه 

مطمعن باش اینا مشتری ندارن وگرنه همون اول کار بیعانه نمیگیرن 

منم تو 22سالگی میخواستم عمل کنم کاراشم انجام داد اما ی روز ب عمل شوهرم مخالفت کرد الآنم دیگه خیلی فک ...

الان چند سالت

شوهر منم زیاد راضی نیست

اما میگه هرکاری خودت دوست داری بکن

من می ترسم یه چیزی بشه بعدا بگه خودت کردی

نه اصلا اعتماد نکن یعنی چی یک تومن بزن دکتر نه بینی رو دیده نه معاینه کرده سریع میخواد برات وقت فیکس ...

نمیدونم چیکار کنم

گفت از فردا افزایش قیمت داریم

اگه دیرتر نوبت بگیری باید افزایش قيمتش هم بدی

نمیدونم چیکار کنمگفت از فردا افزایش قیمت داریماگه دیرتر نوبت بگیری باید افزایش قيمتش هم بدی

بنظرم حضوری بری بهتره

چی بگم گلمامیدوارم عملت خوب باشهولی این تصور که دکتر های تهران کاربلدتر از دکترهای بقیه شهرها هستن، ...

میدونه مشکلم چیه

اینکه قزوین دکتر خوب نمی شناسم

فقط سعید نوری می شناسم که اونم تو سایت زیاد ازش راضی نبودن

الان چند سالتشوهر منم زیاد راضی نیستاما میگه هرکاری خودت دوست داری بکنمن می ترسم یه چیزی بشه بعدا بگ ...

من الان 39سالم داره تموم میشه امسال میشم 40 شوهرمم نمی‌ذاره پولشم داره خودمم دارم اما نمیزاره از دوره نقاهتشم میترسم ی خورده

بنظرم حضوری بری بهتره

حضوری که یک جلسه قبل عمل میرم

ولی فردا باید بیعانه بدم تا افزایش قیمت شامل حالم نشه

الانم که گفتید مراقبت های بعد عمل باید دوباره به دکتر مراجعه کنی بیشر دو دل شدم

چون شوهرمم سرکار میره تهران رفتن سخته واسم

2790
2823
2791
2779
2792