2789
عنوان

مغزم نمیکشه

54 بازدید | 3 پست

یکی بود عاشقش بودم تو بچگی دوست داداش دوستم بود 🥺😭💔 پسره میدونست عاشقشم ولی باهام خوب بود هواسش بهم بود تا اینکه الان از اینجا رفتن تو محله دیگه یا کلا رفتن شهرشون... میدونم اون بهم فکر میکنه اما... نه شمارش دارم هیچی به هیچی هیچکسم نمیدونه همه فراموشش کردن جز من بنظرتون ولش کنم یا نه؟ ولی سخته عشق اولمه چجوری اخه.. 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

پسره خیلی خوب بود گیتار میزد دقیق یادمه مهربون بود حتی از رل اینجور کارا متنفره قصدش ازدواج بود... اما ... 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه اونم از تو خوشش نیومد یا بهت فکر میکرد مطمئن باش می‌گفت کجا دارن میرن و شماره ازت می‌گرفت یا شما ...

بچه بودیم گوشی نداشت... 🤣💔بهم اعتراف کرد گفت دوستت دارم 🥺💔 گفت بزرگ شیم ازدواج میکنیم مامان باباش از اینجا رفتن اونم مجبور بود