2821
2789
عنوان

تغییر رشته

53 بازدید | 9 پست

سلام من میخوام از رشته انسانی برم تجربی کلاس دهم هستم امکانش هست میزارن تغییر رشته بدم؟  من اول فکر میکردم به انسانی علاقه دارم ولی وقتی وارد این رشته شدم اصلاا یذره علاقه هم ندارم و بدون هدف مدرسه میرم و درس میخونم  ولی به تجربی علاقه داشتم فقط بخاطر اینکه گفتن تجربی سخته برو انسانی راحته رفتم الان خیلیی پشیمونم ناراحتم که اومدم انسانی 

تجربی واقعا سخته  میتونم تغییر رشته بدم 

لطفا اگه اطلاعات دارین راهنماییم کنید ممنونم

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

تجربی رفتن اشتباه بسیاربسیاربسیاردبدتر ازانسانیه هررررگز نرو تجربی تو هم‌مثل دخترمی طبق تجربیاتم میگ ...

ازچه نظر میگین ممنون میشم واضح توضیح بدین اخه اگه رشمتو تغییر ندم واقعا نمیتونم تو انسانی بمونم اصلا بجوریه واسم

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ازچه نظر میگین ممنون میشم واضح توضیح بدین اخه اگه رشمتو تغییر ندم واقعا نمیتونم تو انسانی بمونم اصلا ...

ببین من لیسانس دبیری علوم تجربی دارم‌یعنی کل تخصیلانم تو تحربی بود هیچ‌کدوم از دوستام ومن نتونستیم یه رشته درست قبول شیم همه عشق پزشکی وپیراپزشکی داشتیم واقعا اگه نخبه نیستی ویا سهمیه ندهری نرو تجربی رقبا وسهمیه دار خیلییین  وتجربی فقط رشته پزشکی وپیراپزشکیش  خوبه  بقیش به درد نمیخوره

دختربزرگم نذاشتم بره تجربی رفت ریاضی دوستاش که نمونه قبول شدن رفتن تجربی باورتومیشه بعد چندسال حتی نتونستن یه رشته معولی تو دانشگاه آزاد قبول شن   ولی دخترم بدون هیچ‌گونه کلاس وتستی رفت سرکنکور وفقط نشست مهندسی قبول شد وسراسری

حداقل ریاصی اگه سخته دانشگاه رقیبت کمه نتیجه تلاشتو میبینی  ولی تحربی خیلی حق وناحق با سهمیه دارهای که هجوم آوردن وهیچ نتیجه نمیگیری

ببین من لیسانس دبیری علوم تجربی دارم‌یعنی کل تخصیلانم تو تحربی بود هیچ‌کدوم از دوستام ومن نتونستیم ی ...

نه سهمیه که ندارم ولی اگه کلاس قلم چی و کنکور برم چطور؟ 

ریاضی ایندش بهتره؟  برم ریاضی یعنی؟ 

نه سهمیه که ندارم ولی اگه کلاس قلم چی و کنکور برم چطور؟ ریاضی ایندش بهتره؟ برم ریاضی یعنی؟

اگه کشش داشته باشی وهوش ریاضیت خوب باشه که عالیه حداقل راحت مهندس میشی   وواقعا فشارکنکور نداره

ولیرفشارکنکور تحربی وحشتناکه   اصلا آدمو روانی میکنه

هنرستانم میتوتی بری کامپیوتر ویاشبکه بخوتی عالیه ویاحتی گرافیک

اگه کشش داشته باشی وهوش ریاضیت خوب باشه که عالیه حداقل راحت مهندس میشی وواقعا فشارکنکور ندارهولیرف ...

ببخشید سوالام زیاد شد😅

رشته کامپیوتر اینده شغلی داره بازارکارش چطوره؟ 

ببخشید سوالام زیاد شد😅 رشته کامپیوتر اینده شغلی داره بازارکارش چطوره؟

عالیییه الان دنیای کامپیوتر وهوش مصنوعیه   وآینده ازان  این رشته هست  وزیر شاخه های خیلی خوبی مثل برنامه نویسی داره  خیلی عالیه

عالیییه الان دنیای کامپیوتر وهوش مصنوعیه وآینده ازان این رشته هست وزیر شاخه های خیلی خوبی مثل بر ...

ممنون از راهنمایی تون🌹

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز