2777
2789
عنوان

شب تولد

166 بازدید | 23 پست

دوستانم یه سوال شوهرای شما شب تولدتون شبی که فرداش تولدتونه براتون چیکار می کنن؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
.
1
100%
.
0
0%
به دنیایی که مردانش عصا از کور میدزدند من از خوش باوری آنجا محبت آرزو کردم

فقط گل و کیک و کادو کار خاصی نمیکنه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی داره اون موقع دستش دولی باشه یا نه مثلا پارسال هیچی فقط کیک و گل ولی امسال کیک و اینا نگرفت چند روز بعدش گوشی گرفت برام

شاید یه روز سرد،شاید یه نیمه شب،دلت بخواد بشه برگردی به عقب
بستگی داره اون موقع دستش دولی باشه یا نه مثلا پارسال هیچی فقط کیک و گل ولی امسال کیک و اینا نگرفت چن ...

پولی😂😂😂

شاید یه روز سرد،شاید یه نیمه شب،دلت بخواد بشه برگردی به عقب
اين كه خيلى خوبه

آخه تکراری شده دوس دارم یه کار جدید انجام بده:-)

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

هیچی یادش رفت منم به روش نیاوردم...نصفه شب از خواب بیدارم کرد گفت فردا تولدته من یادم رفت شروع کرد گریه کردن که چرا یادش رفته هیچی دیگه میخواستم براش برم تو قیافه دلم براش سوخت...فرداش مرخصی گرفت رفتیم بیرون ناهار بیرون بودیم یه هدیه هم برام خرید.

من سه ساله ازدواج کردم شوهرم فقط یه تبریک خشک وخالی بهم گفته تصمیم دارم امسال براش تولدنگیرم دستش ب ...

من برای همسرم جشن دو نفره و گاهی یکی از دوستام وهمسرش میگیرم

ایشونم کادو تبریک میدونه ناراحت میشم نگه 

بهمون راضیم

خدا جونم خودت درستش کن