2821
2789
عنوان

جن عاشق

224 بازدید | 21 پست

بچه ها من حس میکنم جن عاشق دارم همه علائمشو دارم از کی باید بپرسم ک مطمعن بشم دعا نویس؟ اگر کسی کسیو میشناسه تو این زمینه معرفی کنه یا بگه چیکار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی بگه جن عاشق چیه

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

میشه بگید از کجا متوجه شدین

اینکه همه چی اوکیه میرم تو رابطه نمیخوام تعریف خودم کنم بخدا ولی از لحاظ اخلاق و چهره اوکیم شکر خدا 

ولی خیلی جالب نهایتش ۱هفتع طرف خیلی آتشی میاد سمتم و یهو سر ب نیست میشه.یا مثلا خاستگار ندارم اگه هم بیاد کاملا همه چی بهم میریزه....بدنم بی دلیل کبود میشه با اینکه صدها آزمایش دادم و مطمنم جاییم نمیخوره.....و غیره....

الله❤️

اینکه همه چی اوکیه میرم تو رابطه نمیخوام تعریف خودم کنم بخدا ولی از لحاظ اخلاق و چهره اوکیم شکر خدا ...

منم دقیقااا همینارو دارم با کسی میرم تو رابطع الکی الکی ول میکنه میره بدون هیچ دلیلی بدنم کبود میشه با اینکه میدونم ب جایی نخورده خواب های جنسی میبینم 😢