2777
2789
عنوان

خانواده سمی

79 بازدید | 8 پست

اگ تویه خانواده سمی نبودم بین این پدرومادربی محبت که فقط زاییدنوول کردن نبودم این وضعم نبودهیچی تودنیابدترازخانواده بدنیست تموم زندگیم همه جوره تباه شده دست تنهانمیدونم چطوری خودموجمع کنم

دقیقن همینطوره

خانواده خیلی مهمه

دردش خیلی بزرگه

ببین اشپزی با نورسل را میدیدی؟نورسل مجریه مشهور

سرطان گرفته

امد جلوی دوربین گفت من حسرت خانواده داشتم پدر مادرم طلاق گرفته بودن من محبت ندیدم

یه رقاص مشهور ترک تانیلی هست اسمش اونم سرطان گرفت  و گفت که خانواده خوبی نداشته

منظورم این نیست هرکسی خانوادش بده سرطان میگیره نه

میخام بگم خانواده خیلی توی‌روح و روان و جسم و اینده و همه چی تاثیر میزاره

من خودم قربانی تبعیض والدینم

ارزوم این بود یک خانواده خوب داشتم مهربون و با صداقت 

اما ندارم

دقیقن همینطورهخانواده خیلی مهمهدردش خیلی بزرگهببین اشپزی با نورسل را میدیدی؟نورسل مجریه مشهورسرطان گ ...

دقیقااااهرچی میگذره حالم بدترمیشه عادت نمیکنم ب هین شرایط داغون  هیچی خوشحالم نمیکنه هیچوقت ازته دل بلندیلندنخندیدم اصن مث همسنوسالام نیستم حسرت خانواده خوب تاابدباهامه لعنت ب این زندگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقااااهرچی میگذره حالم بدترمیشه عادت نمیکنم ب هین شرایط داغون هیچی خوشحالم نمیکنه هیچوقت ازته دل ...

باید تا میتونی تلاش کنی مستقل شی و بتونی کامل قطع رابطه کنی

الان میگی من چقدر ادم سنگدلی هستم راحت بریدم ازشون

نه

گریه ها کردم

موهام سفید شد دندونام ریخت

سخت بود

اما دیگه تموم کردم

باید تا میتونی تلاش کنی مستقل شی و بتونی کامل قطع رابطه کنیالان میگی من چقدر ادم سنگدلی هستم راحت بر ...

خوشبحالت خوب کردی اجی تاچقدادم روحش داغون شه بدبخای اینه بالوپرموچیدن روحم افسردس انگیزه هیچی ندارم افسردگی گرفتم رفته تورابطه که شایدباازدواج جداشم اونم اذیتم کرددیگ بریدم

خوشبحالت خوب کردی اجی تاچقدادم روحش داغون شه بدبخای اینه بالوپرموچیدن روحم افسردس انگیزه هیچی ندارم ...

مواظب باش از چاه نیفتی توی چاله 

من خودمم فقط برای رهایی از دستشون ازدواج کردم الان ۱۴۰۰ کیلومتر دورم ازشون

مواظب باش از چاه نیفتی توی چاله من خودمم فقط برای رهایی از دستشون ازدواج کردم الان ۱۴۰۰ کیلومتر دورم ...

اخه ادم خوب هم نیست براازدواج دوماه تورابطه بودم زرت زدبلاکم کردادمی ک خانوادش باش بده همه باش بدن

اخه ادم خوب هم نیست براازدواج دوماه تورابطه بودم زرت زدبلاکم کردادمی ک خانوادش باش بده همه باش بدن

از خدا بخاه خودش یکی رو برات میفرسته 

برای مستقل شدنت هم تلاش کن انشالا خوشبخت و‌موفق بشی