2777
2789
عنوان

گوشی همسرم❌️

129 بازدید | 11 پست

بچه‌ها من قفل گوشی همسرمو میدونم و همسرم گوشیشو ازم مخفی نمیکنه

از طرفی پایان نامه هم مینویسه و با دانشجوهای دختر و پسر در ارتباطه

یه بار از سر کنجکاوی رفتم تو بلاک لیست تلگرامش

۵،۶ تا خانوم بودن، میگفت اینا تو تلگرام پیام بیشرمانه میدن، فک کنم منظورش تبلیغ و... بود

یدونه بود دختره شماره‌شو داشت ولی همسرم سیو نداشتش و دختره همسرمو بلاک نکرده بود ولی همسرم بلاکش کرده بود، گفت یکی از دانشجوهاس که پولشو نداده همسرمم بلاکش کرده

راست میگه به نظرتون؟

توی واتساپشم ۲۳ تا اکانت رو بلاک کرده بود، شوکه شدم

خودشم گفت همه رو نمیشناسم، یکی راننده ماکسیم بود، یکی یه زن و شوهر که سر پایان‌نامه به توافق نرسیدن، یکی شماره‌ی آمریکا بود، و میگفت واقعا یادم نمیاد برای چی‌ن

بعدم همه رو آنبلاک کرد گفت نمیخواستم ذهنتو درگیر کنن

نظرتون چیه؟

تاحالا چیزی ازش ندیدم

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکت بی جاعه

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

راننده تاکسیم بلاک میشه مگه؟اونم مرد

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

پول بیشتر میخواست

اها شاید

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

به شوهرت اعتماد نداری؟ خراب زیاد شده شوهرتو بپا به روش نیار ولی زیر نظر بگیرش

اعتماد دارم آخه گوشیش رو قایم نمیکنه

همش تو ذهنم میاد همراه من یا مای‌ایرانسل‌شو توی گوشیم نصب کنم ولی واقعا طاقتشو ندارم خدای نکرده یهویی متوجه چیزی بشم

میترسم....

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁