2777
2789
عنوان

بیاین بگین خوشگلی تو به چه دردی مبخورع

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 57 پست
خوبه😊، حالا بگو آیا هرجا میری کارتو زودتر راه میندازن؟ یا مثلا بیشتر از دیگران بهت خدمات میدن؟

نه زود راه نمیندازن ولی با مهربونی نگاه میکنن😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تو که سنت کمه،چرا از الان انقد تو فکر زیبایی و اینا هستی؟بیشتر به درس و تحصیلت برس تا خوشگلی خودت و بقیه

با من منطقی صحبت کن تا منطقی جوابتو بدم در غیر این صورت چیزی نگو گلم،کاربری قبلیم تعلیق شده

پس چرا انقدر تاپیک شکست عشقی میزنی😮‍💨

این ک چون چهرم خوبه 

خواستگار رفیق زیاد داشتم

چ ربطی ب تاپیکایی که زدم داره ؟!

من که بخاطر اونا تاپیک شکست عشقی نزدم که😐😂

دلیل تاپیکام اینه 

من با نامزدم‌ چهارسال دوست بودم

چن ماه بعد این که نامزد کردیم

فهمیدم اوایل دوستیمون ی مدت کوتاه با ی دختری فقط چت کرده بود(دختره هم حرفشو تایید کرد) همین باعث شده تاپیکای غمگین بزنم

هرچند چن سال پیشم خودش بهم‌گفت که با ی دختری اوایل رابطمون چت میکرده

ولی وقتی تایم کمی بهم علاقه مند شده با دختره تموم کرده

این ک چون چهرم خوبه خواستگار رفیق زیاد داشتمچ ربطی ب تاپیکایی که زدم داره ؟!من که بخاطر اونا تاپیک ش ...

اهااا 

تو تاپیکاتم اومدم چندباری 

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏