2777
2789
عنوان

چرا واقعا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 59 پست
خدا نکنه عزیزم ولی یه چیزی بهت بگم اگه تونستی با شوهرت برید آزمایشهای لازم رو بدین که اگه خدایی نکرد ...

عزیزدلم ممنونم از راهنمایی هات 

برم پیش ماما یا متخصص زنان که واسم آزمایش بنویسه؟

عزیزم خداروشکر که تلاش هاتون به ثمر نشست 

انشالله با اومدن نینی همه اون سختی هارو بشوره ببره😍

انشالله نینیتون با اومدنش با خودش کلی برکت و نعمت بیاره ❤️🤗☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم ممنونم از راهنمایی هات برم پیش ماما یا متخصص زنان که واسم آزمایش بنویسه؟عزیزم خداروشکر که تل ...

خواهش میکنم عزیزم برو زیر نظر دکتر چون بعضی دارو هارو ماما ها نمیشه که بنویسن دکتر زنان بهتره 

مرسی قشنگم لطف داری دعا کن که سالم به دنیا بیاد ایشالا خدا به وقتش یه بچه خوشگل و تپل مپل بهت بده😘❤️

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

خواهش میکنم عزیزم برو زیر نظر دکتر چون بعضی دارو هارو ماما ها نمیشه که بنویسن دکتر زنان بهتره مرسی ق ...

انشالله خوشگلم به سلامتی به دنیا میاد

خدا خودش نگهدار نینی نازت باشه 😍😍😍

انشالله هرچی که مصلحته 

چشم گلم حتما میرم زیر نظر دکتر 

مرسی از خوش قلبیت🥰🤗☺

انشالله خوشگلم به سلامتی به دنیا میادخدا خودش نگهدار نینی نازت باشه 😍😍😍انشالله هرچی که مصلحته چشم ...

فدات شم 😘❤️❤️❤️

بهترینها رو برات می‌خوام عزیزم ❤️🤗

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

خدا نکنه انشالله سلامت و تندرست باشی مهربونم عزیزدلمی انشالله برای خودت و نینی😍

😘😍❤️

فکر کنم نینی پسره😁رفتی سونو حتما بهم بگو

سلام عزیزم خوبی رفتم سونو همه چی خوب بود خداروشکر آزمایش دادم جوابش موند برا بعد عید ولی سونو خوب بود اولش قهر کرده بود پشتش به ما بود ولی بعد کلی راه رفتن و نوشابه خوردن بلاخره چرخید همش داشت می‌پرید بالا و پایین 😍😂جنسیتش رو چیزی نگفت دکتر

سلام عزیزم خوبی رفتم سونو همه چی خوب بود خداروشکر آزمایش دادم جوابش موند برا بعد عید ولی سونو خوب بو ...

سلام عزیزم خوبم خودت خوبی؟ خداروشکر که همه چی خوب بود 😍

عزیزمممممم

پس باید تحمل کنی تا بعد از عید جنسیت فسقلی برو متوجه شی😍😍😍

سلام عزیزم خوبم خودت خوبی؟ خداروشکر که همه چی خوب بود 😍عزیزممممممپس باید تحمل کنی تا بعد از عید جنس ...

قربونت برم خداروشکر منم خوبم 

آره دیگه انقد استرس سلامتیشو داشتم اصلا از دکتر نپرسیدم جنسیت چیه فقط گفتم ان تیش خوب بود گفت آره خیالم راحت شد🤭❤️

خداروشکر عزیزم😍😍😍😍😍قران بخون هرروز گلم واسه جنین میگن عالیه

مرسی عزیزم آره امروز دکتر گفت انقد پشتش به ماست بعید می‌دونم امروز بچرخه شاید مجبور شی فردا بیای😂بعد دیگه من تا نیم ساعت آیه الکرسی خوندم صلوات فرستادم قشنگ چرخید😍

فیت یش پسر مذهبی دختر آویزون 😂😂

Banoo_khoshkhande@، اگه دوست داری بیشتر معاشرت کنیم کانال تلگرامم رو دنبال کن🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚