2777
2789
عنوان

چرا واقعا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 59 پست
فکر کنم نینی پسره😁رفتی سونو حتما بهم بگو

🤭اره عشقم حتما میگم 

سه شنبه میرم شاید احتمال بده 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلمی🥰😍عزیزم دور ازجون تنبلی تخمدان داشتی؟

آره گلم خودم تنبلی شوهرم هم واریکوسل 

شوهرم عمل کرد چهار ماه بعدش یه دوره لتروزول و آمپول استفاده کردم که دیگه باردار شدم

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

عزیزم توکل به خدا😍عزیزم من حس میکنم باردار شم پشیمون میشم🤣با خودم به نتیجه نرسیدم 🫢

😂حتما بهش خوب فک کن 

عزیزم خداروشکر که باردار شدی 😆همسرت چندسالشه با عرض معذرت از کنجکاوی 🤣

مرسی گلم 

😂26

😂حتما بهش خوب فک کن

فکر میکنم میگم الان🤣

فرداش میگم واییی نکنه زود باشه 

بذارمش ۲ سال دیگه 

میگم وایییی تا دو سال دیگ 

نمیدونم با خودم چند چندم 

چون دانشگاه میرم میگم نکنه که بچه دست و پاگیرم شه🥲

فکر میکنم میگم الان🤣فرداش میگم واییی نکنه زود باشه بذارمش ۲ سال دیگه میگم وایییی تا دو سال دیگ نمید ...

آره خب با وجود درس سخته اگه بقیه فشار نمیارن و خودت فک می‌کنی هنوز جا واسه بچه دار شدن داری،فعلا بیخیال شو تا دو سه سال دیگه 

برا ما که یعنی دیوونمون کردن انقد گفتن بچه بچه 

یعنی به دنیا بیاد می‌خوام بگم این همه اصرار کردید حالا بیاین نگه داریدش😂ولی جدای از اون خودمم دلم میخواست 

عزیزم زنده باشین هردو🥰

مرسی قشنگم ❤️همچنین تو و همسرت 💞

آره خب با وجود درس سخته اگه بقیه فشار نمیارن و خودت فک می‌کنی هنوز جا واسه بچه دار شدن داری،فعلا بیخ ...

عزیزم نه کسی فشار نمیاره😂

ای جونم خودت دلت خواسته😍

اره مگه صبر کنم یکی دوسال دیگه 

توکل به خدا🤗

عزیزم نه کسی فشار نمیاره😂ای جونم خودت دلت خواسته😍اره مگه صبر کنم یکی دوسال دیگه توکل به خدا🤗

ایشالا هر چی به صلاحته😍

فدات شم خوشگلم😍

خدا نکنه عزیزم 

ولی یه چیزی بهت بگم 

اگه تونستی با شوهرت برید آزمایشهای لازم رو بدین که اگه خدایی نکرده زبونم لال مشکلی بود تا دو سال دیگه حل بشه

مثلاخودت سونو و آزمایش هورمون بده شوهرت آزمایش اسپرم 

که ایشالا بی دغدغه یه کوچولو وارد زندگیتون بشه نه مثل ما آواره دکترا 

ما حتی تا رویانم رفتیم 

ولی خدارو هزار مرتبه شکر که همون یه بار شد 

انقد که اون پله هارو رفتیم و اومدیم مردیم از خستگی 

خستگی جسمیش به کنار خستگی روحیش آدمو پیر میکنه