2777
2789
عنوان

چطور یواشکی بیارمش خونه

98 بازدید | 6 پست

یه چند تا چیز از دیجی مالا سفارش دادم مامانم نمیزاشت خوشش نمیومد منم یواشکی سفارش دادم دوشنبه میرسه بعد همراهش چندتا شامپو اینچیزای ارزون هم سفارش دادم یعنی اونا خریدم حالا نمیدونم اومد رفتم گرفتم به مامانم بگم چی چطور بگم جلوی اون بازش نمیکنم خیلی هم شکاکه

بذارش تو حیاط

دونه دونه تو لباسات قایم کن

یا تو یه چیز دیگه بذار بیار خونه

من هر وقت می خوام اهل بیت خریدامو نبینن 😂😂 میذارم تو راه پله ، بعد اینکه لباسامو عوض کردم خیلی ریلکس میرم میارم شون

کسی حتی نگاه نمیکنه چی تو دستمه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره که میبینن 

پنهونی کاری انجام ندین 

حالام مجبور به دروغ گفتن نشین

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بذارش تو حیاطدونه دونه تو لباسات قایم کنیا تو یه چیز دیگه بذار بیار خونهمن هر وقت می خوام اهل بیت خر ...

ما تو ساختمونیم مامانم اینجوری نیست درو باز کنم دنبالم میاد ببینه چیکار دارم