ftmh1390 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 359 عنوان پسری که 120 بازدید | 14 پست پسری که پیش یه دختر دستش رو مدام میکنه تو موهاش یعنی چی دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم. ازچه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم 1403/12/21 | 18:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
weiirdo عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 17296 شاید عادتشع فقط پیش اون دختره اینکار میکنه ؟ نهخجالتیه 9teen ── .✦
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9298 اصلا علمی نیست و شخصیه 😂 کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9298 یعنی سرش میخاره یعنی شپش داره🤣🤌🏻 کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
00ماهزاد00 عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 3473 دست زدن زیاد به موها توو درس های زبان بدن معنیش میشه اینکه فرد خجالت میکشه
ftmh1390 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 359 شاید عادتشع فقط پیش اون دختره اینکار میکنه ؟ ببین راستش همزمان پسره داشت رانندگی میکرد دختره جلو نشسته بودپسره دستش رو پشت سر هم میزاشت تو موهاش ولی وقتی دختره عقب مینشت اصلا این کارو نمیکرد دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم. ازچه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم
ftmh1390 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 359 دست زدن زیاد به موها توو درس های زبان بدن معنیش میشه اینکه فرد خجالت میکشه اخه چرا خجالت اون پسره پیش دختره هر حرفی رو میزنه تو اخلاقش اصلا معلوم نیس دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم. ازچه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم