2777
2789
عنوان

لیفت ابرو

151 بازدید | 20 پست

بلاخره ابروهام رو لیفت کردم مژه هام رو استکشن ولی شوهرم محل بهم نمیذاره اصلان نگاهم نکرد میگ چرا منو معطل کردی 😒

اصلن حوصله ندارم ملت میره با چه ذوقی میان بیرون ولی من چی اصلان انگار ن انگار ن ذوقی ن شوقی😪

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

وا بده خودت مهمی.شوهر منم هیچی نمیگه فقط نگا میکنه.ولی میدونم مث سگ خوشش میاد

خب ب من چه ربطی داره ک کارم طول کشیده رید تو اعصابم با چه ذوقی رفتم الان دلم میخاد همشو پاک کنم چون ذوقمو کور کرد😒

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ب من چه ربطی داره ک کارم طول کشیده رید تو اعصابم با چه ذوقی رفتم الان دلم میخاد همشو پاک کنم چون ...

ول کن مرد همش هوسه و شکم چه میفهمه از زیبایی یه مشت ریشو پشم؟دایورت کن مهم اینه کارتو انجام دادی از خودت لذت ببر.بخاطر بیماری روانی مردا ک همشونم دارن حال خودتو نگیر

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

ول کن مرد همش هوسه و شکم چه میفهمه از زیبایی یه مشت ریشو پشم؟دایورت کن مهم اینه کارتو انجام دادی از ...

مرسی عزیزم بابته انرژی ک بهم دادی

اخه شوهر منم اخلاقش اینجوریه.تهشم گفت ریدی بخودت ک🤣🤣

😂😂😂😂دیونه

منم مث خودش جواب دادم گفتم بخودم ریدم بتو ک نریدم تو فقط پولشو بده دخالت نکن.کم نمیارم

آفرین بهت خب گفتی منم کم محلش میکنم

من پارسال لیفت کردم پدرم از اون طرف خیابون تشخیص داد انقدر ذوق میکرد تا خونه برمیگشت نگاهم میکرد.درک ...

هی خدا چرا درک ندارند مردا😒

شوهر سابق منم گاو بود می‌گفت خب که چی حالا فیلسوف نشو برام بگو وای چه ناز شدی خفه شو

چه واقعان ب ذوق 

آفرین بهت خب گفتی منم کم محلش میکنم

لیفت روز اول یه کم زشت ب نظر میاد اخه ۲۴ ساعت نباید اب بخوره.فرداش شستم ارایش کردم ۴ چشمی نگام میکرد😄مردک خر دیدی گفتم بهم میاااااد 😁

این جانِ اولی نبود که کندم🖤