2821
2789
عنوان

لیفت ابرو

187 بازدید | 20 پست

بلاخره ابروهام رو لیفت کردم مژه هام رو استکشن ولی شوهرم محل بهم نمیذاره اصلان نگاهم نکرد میگ چرا منو معطل کردی 😒

اصلن حوصله ندارم ملت میره با چه ذوقی میان بیرون ولی من چی اصلان انگار ن انگار ن ذوقی ن شوقی😪

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

وا بده خودت مهمی.شوهر منم هیچی نمیگه فقط نگا میکنه.ولی میدونم مث سگ خوشش میاد

خب ب من چه ربطی داره ک کارم طول کشیده رید تو اعصابم با چه ذوقی رفتم الان دلم میخاد همشو پاک کنم چون ذوقمو کور کرد😒

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب ب من چه ربطی داره ک کارم طول کشیده رید تو اعصابم با چه ذوقی رفتم الان دلم میخاد همشو پاک کنم چون ...

ول کن مرد همش هوسه و شکم چه میفهمه از زیبایی یه مشت ریشو پشم؟دایورت کن مهم اینه کارتو انجام دادی از خودت لذت ببر.بخاطر بیماری روانی مردا ک همشونم دارن حال خودتو نگیر

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

ول کن مرد همش هوسه و شکم چه میفهمه از زیبایی یه مشت ریشو پشم؟دایورت کن مهم اینه کارتو انجام دادی از ...

مرسی عزیزم بابته انرژی ک بهم دادی

اخه شوهر منم اخلاقش اینجوریه.تهشم گفت ریدی بخودت ک🤣🤣

😂😂😂😂دیونه

منم مث خودش جواب دادم گفتم بخودم ریدم بتو ک نریدم تو فقط پولشو بده دخالت نکن.کم نمیارم

آفرین بهت خب گفتی منم کم محلش میکنم

من پارسال لیفت کردم پدرم از اون طرف خیابون تشخیص داد انقدر ذوق میکرد تا خونه برمیگشت نگاهم میکرد.درک ...

هی خدا چرا درک ندارند مردا😒

شوهر سابق منم گاو بود می‌گفت خب که چی حالا فیلسوف نشو برام بگو وای چه ناز شدی خفه شو

چه واقعان ب ذوق 

آفرین بهت خب گفتی منم کم محلش میکنم

لیفت روز اول یه کم زشت ب نظر میاد اخه ۲۴ ساعت نباید اب بخوره.فرداش شستم ارایش کردم ۴ چشمی نگام میکرد😄مردک خر دیدی گفتم بهم میاااااد 😁

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز