2777
2789
عنوان

عامل سرد شدن زن و شوهر

7325 بازدید | 61 پست

سلام خواهرای گل بیماری وجود داره ک باعث سرد شدن رابطه زن و شوهر میشه و اون اسمش واژینیسموس هست

معنیشم ترس از ن.ز.د.ی.ک.ی هست

من چهار سال درگیر بودم یعنی چهار سال بعد از ازدواج ب.ا.ک.ر.ه بوودم  الان در حال درمانم برام دعا کنین قبلا تاپیک هایی تو این ساییت با این اسم بود ولی الان وجود نداره

(کـــــــــــــــــــسی هست مشکل من رو داشته باشه)

حالگیریه. 

ازبس لابد درموردش بهتون بدگویی کردن ترسوندنتون.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که زودتر خوب بشین. فقط باید طرز فکرتون عوض کنین.ذره ذره با ملایمت پیش برید

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

دوستم اینجوری بود پیش ی دکتر خوب رفت خوب شد ی ماهه

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
لطفا هر کس ک مشکل منو داره بگه تا من روحیم رو از دست ندم

منم همینجوری بودم عزیزم،اصلا شوهرم که نزدیکم میشد قفل میشد دست و پاهام.سه سال طول کشید تا خوب شدم.

البته ترسم هنوزم ادامه داره یعنی حتی بعد زایمان هم می ترسیدم یکم ولی دیگه حداقل قفل نمیکردم

سلام عزیزم

من یکبار دیدم یکی به این مشکل غلبه کرده بود و تاپیکشم اینجا بود... فکر کنم تعطیل شد

فقط اینو بیاد داشته باش که حلال خدا و نعمات اون برای آرامش، لذت روانی و ... هست.امیدوارم هر جه زودتر بعش غلبه کنی اگرچه اراده تو خیلی بالاتره.

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است

عسل هم خوبه استفاده کنین موقع نزدیکی. بسیار لذت بخش و کمک کننده هست. البته وقتی مشکل روحیت حل شد و کنار اومدی. اگه خواستی بگو شماره اون دکتر رو بهت بدم

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

یکی از دوستای منم تا بعد 4 سال از ازدواجش باکره بود جالب بود کاندومم استفاده میکردن

تو دلم بهش خندیدم خودم تا یک ماه بعد عروسیم درگیرش بودم اخرشم درد و خونریزی خاصی نداشتم ولی یک سال حین رابطه درد داشتم اخیرا ندارم فکر میکنم کلا درد جنبه روانی داره از لوبریکنت و کاندوم استفاده کن خیلی کارو راحت میکنه

آهای مهربونا! عاشقتونم!