2777
2789
عنوان

شله زرد

131 بازدید | 11 پست

دستور شله زرد خوشمزه بلدین؟ کامل توضیح میدین؟

دوتاسوالم دارم

۱چیکارکنم حالت پلو نشه و برنجا خوب له بشن ؟


۲چیکارکنم خیلی شل و آبدار نباشه وقتی ریختم توظرق سرو یکم ببنده؟

برای حالت دو 

یه ربع آخر یه کره بنداز توش 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شله زرد

برنج نیم دونه ۳ پ

آب ۱۸ پ

شکر ۴/۵ پ

گلاب یک لیوان

عرق هل ۶ قاشق

کره ۷۵ گرم


اول برنج و آب و میزاریم یکم که آب تبخیر شد در قابلمه رو میبندیم

دون برنج که بعد یک ساعت له شد باید کامل له بشه اگه نیاز بود آب جوش اضافه می کنیم

زعفرون میریزیم گلاب و عرق هل رو میریزیم

در قابلمه رو می بندیم تا یک ساعت دیگه

با حرارت کم

بعد شکر اضافه می کنیم

هم میزنیم و خلال بادام میزنیم و کره

در قابلمه رو میذاریم نیم ساعت با دمکنی

شله زردبرنج نیم دونه ۳ پآب ۱۸ پشکر ۴/۵ پگلاب یک لیوانعرق هل ۶ قاشقکره ۷۵ گرماول برنج و آب و میزاریم ...

یعنی توی همه اون مراحل باید در قابلمه رو ببندم؟ من فکرمیکردم باید درش باز باشه مدام هم بزنم 

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز