2777
2789

باید بگی نه. هر دلیلی بیاری عکس میگیرند. از این کار واقعا بدم میاد، طرف سر کلاس حواسش به همه چیز هست به غیر درس بعد میاد میگه جزوه بده خیلی راحت.

جزوه‌نوشتن واقعا سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روم نمیشه والا

ببین اگه بگی کامل نیست، بدخطه یا هرچیز دیگه بازم اون گوشی را میاره جلو میگه مشکلی نیست عکس میگیرم.‌ یادمه یه همکلاسی داشتم جزوه که هیچی جواب سوالای بقیه هم نمیداد، خیلی راحت.

ببین اگه بگی کامل نیست، بدخطه یا هرچیز دیگه بازم اون گوشی را میاره جلو میگه مشکلی نیست عکس میگیرم.‌ ...

اخه بدبختی اینه که همه میگن خوش خط و تمیز مینویسم

نمیتونم اینو بگم

یه چندتا بهونه بگو، غیر اینا

اخه بدبختی اینه که همه میگن خوش خط و تمیز مینویسمنمیتونم اینو بگمیه چندتا بهونه بگو، غیر اینا

شرمنده ولی هیچ راهی به جز نه گفتن جواب نمیده. چون هرچی بگی بازم میگند مشکلی نیست. 

اگه برای زحمتت نمیگی و مشکلی واقعا با جزوه دادن نداری، موردی نداره جزوه بده بهش، پسر باشه ایرادی ندا ...

این شخص  موردنظر جزوه رو ققط برای اینکه با من در ارتباط باشه میگیره قصد درسی نداره. منم دوسش ندارم. میخوام برع گمشه

این شخص موردنظر جزوه رو ققط برای اینکه با من در ارتباط باشه میگیره قصد درسی نداره. منم دوسش ندارم. ...

پس اگه برای این مورده با قاطعیت بگو نه، چون در این صورت دست از سرت برمیداره

نه بابامنم جزوه می نویسم چه دختر چه پسر میدم بهشونحتی شده میدم ببرن خونه بنویسنآخه بعضیا واقعا نمی ت ...

شخص موردنظر جزوه رو ققط برای اینکه با من در ارتباط باشه میگیره قصد درسی نداره. منم دوسش ندارم. میخوام برع گمشه