اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه
من فامیلای مادرم همشون شهرستانن فقط چند تاعمو و دوتا از عمه هام تهرانن باهاشونم زیاد ارتباط ندارم ا ...
جایی ک بهت خوش نمیگذره نرو
یه بهونه ای بیار و بمون خونه یا با دوستات برو بیرون
اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه
دوست که ندارم کلا تنهام و تنهایی زندگی میکنم مادرم اینا هم میخوام برن شهرستان به منم میگن تو نیا با ...
تنها زندگی میکنی؟ هیچ رفت و آمدی با هیچکسی نداری؟؟؟