2777
2789
عنوان

خانما به اراجیف دکتر کی گوش‌ندید

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 79 پست
کل دنیا میگن از راه جنسیه فقطبعد ب حرف مامای خودمون اکتفا کمیم؟

شما توی مقالات خارجی هم بخونی، انتقال غیر جنسی رو صد در صد رد نمیکنه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقااونم ویروسه دیگه از هر چیزی ممکنه منتقل باشه

بله ویدوسه و خب هر ویروسی روشی داره...یکی تو هوا یکی رو سطوح...این ویروس اینجوریه که اگه بیمار ضایعه نداشته باشه انتقالش نمیتونه بده چون ویروس ها داخل ضایعه هستن...و خب زمان کمی روی سطوح زنده می مونند و با مواد ضدعفونی راحت ازبین میره...و اینکه شما هم باید زخمی چیزی داشته باشین یا به مخاط بدن مثل داخل دهان،واژن ومقعد بخوره تا وارد بدنتون بشه.. 

جاهایی که با سری شخصی استفاده بشه بله ولی با سلفون اصلا اینجوری نیست...

دقیقا

اشتباه منم این بود که با سری شخصی رفتم

گفت سلفون ندارم

خدا خیرش نده

دقیقااونم ویروسه دیگه از هر چیزی ممکنه منتقل باشه

بله ویدوسه و خب هر ویروسی روشی داره...یکی تو هوا یکی رو سطوح...این ویروس اینجوریه که اگه بیمار ضایعه نداشته باشه انتقالش نمیتونه بده چون ویروس ها داخل ضایعه هستن...و خب زمان کمی روی سطوح زنده می مونند و با مواد ضدعفونی راحت ازبین میره...و اینکه شما هم باید زخمی چیزی داشته باشین یا به مخاط بدن مثل داخل دهان،واژن ومقعد بخوره تا وارد بدنتون بشه.. 

خب من ایشونو اصلا نمیشناسم ولی خب شاید گفته هاش به مذاقتون خوش نیاد اما داره خقیقت رو میگه و حقیقت تلخه شما زندگیتو بکن اما از گذشته همسرتون دقیقا اطلاع دارید؟؟؟ این همه رابطه خارج از چارچوب پس چیه ؟؟؟تازه چیزی هم بگیم میریزن سرمون میگن شما اومولید 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
دکتر کی برید تو پیجشمیگه فقط و فقط و فقط از طریق رابطه جنسی منتقل میشهدکترهایی که میگن از طریق غیر ج ...

من مطمئنم از طریقهای دیگه هم میشه، مثل دندون پزشکی، دستشوئی های عمومی، استخر، لیزر و...... من حتی از دستشویی های عمومی هم میترسم، حق با شماست

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

دکتر کی برید تو پیجشمیگه فقط و فقط و فقط از طریق رابطه جنسی منتقل میشهدکترهایی که میگن از طریق غیر ج ...

من مطمئنم از طریقهای دیگه هم میشه، مثل دندون پزشکی، دستشوئی های عمومی، استخر، لیزر و...... من حتی از دستشویی های عمومی هم میترسم، حق با شماست

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

کدوم مقاله نام ببر اسمشو بگو همین بی اساس بگی مقاله که نشد منبع و مرجع 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

لطفا این رفرنس و منبعتون رو معرفی کنین...

طبق اخرین رفرنس و اطلاعات پزشکی میگن بیشترین و اصلی ترین  راه انتقال جنسی و ممکنه در از راه غیر جنسی هم منتقل بشه...شما اینو رعایت کن بقیه رو هم دعوت کن به رعایت🌱

2790
2778
2791
2779
2792