2777
2789
عنوان

خانما به اراجیف دکتر کی گوش‌ندید

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 79 پست

شوهرت بت شک نکرده 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Hpv از طریق تماس جنسی منتقل میشه فقط حالا شما میخوای بپذیر میخوای نپذیر!!انقدر مورد دیدم خانومه مبتل ...

تحصیلاتتون چیه که اینجور مطمئن میگین!!

این ویروس روی سطوح هم میمونه مثلا تولت فرنگی یا شلنگ آبی که بخوره به ضایعه  یا لبه استخر یا لباس یا حتی همون دستگاه لیزر...اما عمر کوتاه تری داره و با کلر و وایتکس و مواد ضد عفونی از بین میره راحت...بیشترین راه انتقال جنسی هست، تنها راهش نیست...

Hpv از طریق تماس جنسی منتقل میشه فقط حالا شما میخوای بپذیر میخوای نپذیر!!انقدر مورد دیدم خانومه مبتل ...

من به همسرم صد در صد اطمینان دارم، تا حالا نشده سر سوزنی بهش مشکوک بشم

پس دکترا چی؟

که میگن خودشونم مبتلا شدند

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️
تحصیلاتتون چیه که اینجور مطمئن میگین!!این ویروس روی سطوح هم میمونه مثلا تولت فرنگی یا شلنگ آب یا لبه ...

دقیقا

اونم ویروسه دیگه از هر چیزی ممکنه منتقل باشه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

عزیزم من دکتر کی رو چندبار دیدم ولی اصلا فالو نمی کنم، ولی باور کن طریقه انتقال فقط جنسیه ، احتمال ا ...

نه من ، نه ایشون هیچ رابطه ای قبل ازدواج نداشتیم

دقیقا لیزر اصلا اصلا باعث نمیشه آدم ایدز یا زیگیل تناسلی بگیره....

دستگاهش اگر مستقیما با ضایعه تماس داشته باشه و ضد عفونی نشه می تونه انتقال بده...اخه برای لیزر شیو می کنی و ممکنه زخم داشته باشند...اگر رعایت کنند اصول ضد عفونی رو منتقل نمیشه..احتمالش کمه ها ولی هست

عزیزم من دکتر کی رو چندبار دیدم ولی اصلا فالو نمی کنم، ولی باور کن طریقه انتقال فقط جنسیه ، احتمال ا ...

نه من ، نه ایشون هیچ رابطه ای قبل ازدواج نداشتیم

کل دنیا میگن از راه جنسیه فقطبعد ب حرف مامای خودمون اکتفا کمیم؟

میگم متخصص و ماما

دکتر به من گفت تو همین درمانگاه، کلی از همکارا با لیزر گرفتند

کل دنیا میگن از راه جنسیه فقطبعد ب حرف مامای خودمون اکتفا کمیم؟

میگم متخصص و ماما

دکتر به من گفت تو همین درمانگاه، کلی از همکارا با لیزر گرفتند

دستگاهش اگر مستقیما با ضایعه تماس داشته باشه و ضد عفونی نشه می تونه انتقال بده...اخه برای لیزر شیو م ...

جاهایی که با سری شخصی استفاده بشه بله ولی با سلفون اصلا اینجوری نیست...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
2790
2778
2791
2779
2792