2777
2789

عزیزم قبول باشه نذر امام حسن مجتبی کنید تو ولادت ایشون بدید که مادر نگاه ویژه بهتون بکنن

شله زرد گزینه خوبیه 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم نذری میده

یه هفته پیش واسه ثواب نذری داد شله زرد

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

قبول باشه

ما معمولا چندتا سبد کالای غذای خام میدیم... مرغ و روغن و ماکارونی و برنج و هرچیزی که بتونیم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

من نون پنیر سبزی شنیده بودم و شاید اینو بدم برای افطار

بنظرتون لقمه هارو آماده کنم یا نون و پنیر و سبزی رو جداگونه بذارم کنار هم؟

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

من نون پنیر سبزی شنیده بودم و شاید اینو بدم برای افطاربنظرتون لقمه هارو آماده کنم یا نون و پنیر و سب ...

مسجد ما یه تکه نون میذارن تو کیسه فریزر با پنیر توی یه پاکت کوچولو جدا میدن اما همش توی یه کیسه هست ها نمی‌دونم منظورم رو درست متوجه میشوید یانه عزیزم

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

شله زرد. اش رشته. حلیم.شیرکاکایو.ابمیوه. پلوعدس

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶