2777
2789
عنوان

یه سوال مسخره

160 بازدید | 16 پست

امروز با خواهرم بحث کوجیک داشتیم خواهرم یکم وسواس تمیزی و این کارو بکن این کار و نکن داره 

من ظرفا رو از سر سفره بردم تو طرفشویی گذاشنم خواهرم میگه طرفارو همه رو بریز تو قابلمه بعد تو قابلمه اب بریز ..گفتم حالا اینم فرقی نداره من اینطوری کردم.. من خوشم نمیاد تو قابلمه بریزم .. میگه نه ایتجوری بهتره ..گفتم ای بابا خسته شدم هرکاری میکنم میگی اینطوری کن و ایتطوری نکن ..بعد قابلمه هم نچسبه هیچ وقت با قاشق فلزی توش غذا هم نمیزنیم.. گفتم این ظرفارو بریزیم خط و خش میفته .. میگه نه خط نمیفته و... خوب وقتی با قاشق چوبی فقط هم میزنیم خط نیفته ریختن طرفا توش مسخره نیست 

میدونم سوالن میخرست ولی کارای خواهرم من و درگیر همین جیزای مسخره میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونجوری خیلی اب مصرف میشه من با اسپری اب میزنم خیس بخورن

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

وای با همچین آدمی زندگی کردن آدم دیونه می‌کنه 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

بارندگی ها کم شده باید مراقب باشیم اسراف نکنیم

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

بارندگی ها کم شده باید مراقب باشیم اسراف نکنیم

😏

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

خواهرت وسواس داره مراقب باش تو هم گرفتار نشی

آره راستش قبلا اونقدر بهم گفته این کارو بکن اون کار و نکن اعتماد به نفسم از بین میره.. سر چیزای کوچیک

۷سال بزرگ تر از منه 

خطو خش میوفته بگو چه فرقی می‌کنه دارم می‌شورم دیگه اینجا و هم می‌شورم که خیالت راحت بشه درخت بشورشون ...

دقیقا فرقی نداره اصلا و حتی با اون روش بدتره ..هم قابلمه خش میفته هم ظرفا روغنی و چرب میشه هم آب مصرف میشه