2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یکم ابجوشیده سرد بده بهش

اگه خیلی اذیته و بخودش میپیچه یکم سر یه گوش پاککن وازلین بزن مقعدشو یه کوچولو چرب کن پی وی میکنه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

شير خشكو دكتر ببر تجويز كنه نوعشو، معمولا ببلاكْشنيدم خوبه، دور نافشم با روغن زيتون چرب كن، چقدر يه بار شكمش كار ميكنه

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

چرا اینجوری تاپیک میزنی؟ قند بنداز تو شیر خشکش شکمش خوب کار میکنه😶😶

قندضررش خيلي زياده خوشكل خانمي، مخصوصا بچهالان بعيده از خانما اين تجويز. 

قندضررش خيلي زياده خوشكل خانمي، مخصوصا بچهالان بعيده از خانما اين تجويز. 

نه عزیزم این تجویز دکتر متخصص هست بعد از چند روز مصرف قند شکم بچه حالت معمولی میگیره و مشکل یبوست کلا از بین میره

چه ضرری داره عزیزم؟  من همیشه میندازم😓

ديگه مضزرات قند مخصوصا برا بجه نياز نيست من بگم ،تو مركز بهداشت حتي ميگن نمك و شكر اضافه نكنيد چون بچه كه پيش اگهي نداره، حالا باز اون دوستمون گفت چند روز ولي هميشه اصلا درست نيست

خیالت راحت ضرری نداره .بچه من صد نوع دارو خورد مشکل یبوستش حل نشد این نظر دکتر متخصص بود و خدا رو شک ...

بخاطر رفلاکس بهش ببلاک ای آر میدم که خیلی بدمزه است واسه همین داخلش قند میندازم...یبوست نداره ولی مدفوعش آبکیه و یکبار در روزه... بنظر شما این آبکی بودن بخاطر قنده؟

دختر عزیزتر از جانم تو تنها دلخوشی من در این دنیایی
بخاطر رفلاکس بهش ببلاک ای آر میدم که خیلی بدمزه است واسه همین داخلش قند میندازم...یبوست نداره ولی مد ...

هر نوع خوراکی شیرین باعث اسهال میشه حتی تو بچه های بزرگتر .دختر من هم ببلاک ای ار میخورد چرا همیشه قند انداختی وقتی بچه یبوست نداشت؟