2777
2789
عنوان

کمک‌لطفا

69 بازدید | 14 پست

بچه ها من روز ۱۳ ام سیکلم که میشه دوره تخمک‌گذاری با نامزدم یه رابطه سطحی از عقب داشتم

یعن دخول چه از عقب و چه جلو نبوده فقط تماس پوست بوده

التشون هم تا جایی که من یادمه به واژن نخورده 

ارضا هم‌نشدن

فقط احتمال پیشاب هست که مثلا من متوجه نشده باشم و خورده باشه

تاریخ پریود من ۲۲ بهمن بوده الان چند روزه هرچی جوشونده و‌گرمی‌ میخورم فقط لکه بینی دارم و کمرم درد میکنه

فکر کنم بدبخت شدم و علائم بارداریه😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پریود نشدن هزارتا دلیل داره گلم،شاید زیاد استرس کشیدی بخاطر همون عقب افتادهمن خودم الان داخل۳۰روز تا ...

خودم ۲ماه پیش بعد از ۴۵ روز پریود شدم

سیکلام این مدت همش عقب بوده واسمم مهم‌نبوده

ولی این ماه بخاطر این غلطی که کردیم استرس دارم😭

خودم ۲ماه پیش بعد از ۴۵ روز پریود شدمسیکلام این مدت همش عقب بوده واسمم مهم‌نبودهولی این ماه بخاطر ای ...

این غلطی که کردی اصلا خطرناک نبوده بابا نگران نباششش،تو اینترنت بزرگ نمایی میکنن که آرهههه بدون دخول هم میشه باردار شد ولی الان نه اسپرم ها سالمه نه بدن ما زنها با دخول کامل هم باید سالها توی اقدام باشی تا باردار باشی اینجوری که خطری واست نداره نترس تا استرس داشته باشی پریودت دیر تر میاد،من اینارو از تجربیات خودم میگم،ولی دفعه بعدی خواستی رابطه برقرار کنی واسه اینکه بعدش استرس نگیری یه روش جلوگیری خوب انتخاب کنید

این غلطی که کردی اصلا خطرناک نبوده بابا نگران نباششش،تو اینترنت بزرگ نمایی میکنن که آرهههه بدون دخول ...

مرسی عزییزم واسه دلگرمیتت

حتماااا 

اصلا دیگه نمیکنممممم

مرسی عزییزم واسه دلگرمیتتحتماااا اصلا دیگه نمیکنممممم

عزیزم واسه دلگرمی نگفتم فقط واقعیتو گفتم،اصلا توی اینترنت سرچ نکن و منتظر بمون تا پریود شی،اگرم نشدی برو پیش ماما شاید تنبلی تخمدان داری

عزیزم واسه دلگرمی نگفتم فقط واقعیتو گفتم،اصلا توی اینترنت سرچ نکن و منتظر بمون تا پریود شی،اگرم نشدی ...

انقدر توی اینترنت چیزای اینجوری هیت ادم روانی میشه خب….

همیشه هم فکر میکنی تو ‌جز اون یک درصدی