2777
2789

جان من اخه این تاپیک های بالای دیپلم چیه میذاری، فکر مغز منم باش دیگه، حالا با کی هستی ولی دوستش نداری، ایا منظورت شخصی به نام اسمان ابی هست که میاد تو تاپیکهات نظر میده و مجبوری جوابش رو بدی؟؟ هان😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه اینطوره بگو بهش بگم دیگه نیاد😁😁😁😁😁😁😁

ولی خوب اون خودش میاد دیگه چاره ای نداری😁😁😂😂😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

جان من اخه این تاپیک های بالای دیپلم چیه میذاری، فکر مغز منم باش دیگه، حالا با کی هستی ولی دوستش ندا ...

نه نه 🤦😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣از دست تو آسمون آبی 

هیییییییییییییییییییی

دمت گرم 🥹🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من از خدام هم باشه تو بیای و باشی ✌️😂😂😂😂😂😂

میخندم 🤣 🤣 😂 چیزی که توی واقعیت کمتر کسی میبینه 😂🤣🤣🤣🤣

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نه 🤦😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣از دست تو آسمون آبی هییییییییییییییییییییدمت گرم 🥹🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من از ...

چی نه نه،، اسمون ابی پرو تر از این حرفاست، مستقیم هم بگی نیا من میام 😂😂😂😂😂😂

ولی جدی کیه باهاش زندگی میکنی ولی دوستش نداری😁😁😁😉😉😉

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

چی نه نه،، اسمون ابی پرو تر از این حرفاست، مستقیم هم بگی نیا من میام 😂😂😂😂😂😂ولی جدی کیه باهاش ز ...

منظورم این بود با آسمون آبی نیستم 🙌🤣🤣🤣🤣😂😂

فقط یه متنی دیدم حس کردم خوبه اینجا پستش کنم 😂 🤣 🤣 شرح حال خودم نیس ✌️😂😂

از آسمون آبی چخبرا ....؟😂 چیکارا می‌کنی 

منظورم این بود با آسمون آبی نیستم 🙌🤣🤣🤣🤣😂😂فقط یه متنی دیدم حس کردم خوبه اینجا پستش کنم 😂 🤣 � ...

اینو نگی چی بگی 😉😉😁😁😁😁

هییییییی، اسمون ابی هم میگذرونه، از سر کار برگشته الان لمیده و داره اینجا پست میذاره😂😂😂😂😂

اینو نگی چی بگی 😉😉😁😁😁😁هییییییی، اسمون ابی هم میگذرونه، از سر کار برگشته الان لمیده و داره اینج ...

خداروشکر 😉 😂 😂 خسته نباشی 

بزار تا میتونی پست بزار 🤗😂🤣🤣😂😂

منم دارم شام درست میکنم 🙁🤣

فکر کنم خوشمزه شده باشه ،

خداروشکر 😉 😂 😂 خسته نباشی بزار تا میتونی پست بزار 🤗😂🤣🤣😂😂منم دارم شام درست میکنم 🙁🤣فکر کنم ...

عههه شام درست میکنی، مگه پیش خانواده نیستی؟ 

حالا چی درست میکنی، دسپختت خوبه😀😀😀😀😀

من الان میخوام حلیم بادمجون بخورم جات خالی😃😃😃😃😃✨✨✨✨😋😋😋

عههه شام درست میکنی، مگه پیش خانواده نیستی؟ حالا چی درست میکنی، دسپختت خوبه😀😀😀😀😀من الان میخوام ...

قورمه سبزی درست کرده بودم 😅

خدایی خوشبحال اونی که میخواد منو بگیره 😂🤣🤣دستپختم عالیه 

چرا پیش خانواده ام و.....

من تا الان حلیم بادمجون نخوردم 🥲🥲

قورمه سبزی درست کرده بودم 😅خدایی خوشبحال اونی که میخواد منو بگیره 😂🤣🤣دستپختم عالیه چرا پیش خانوا ...

ای خود شاخ پندار، خوب از خودت تعریف میکنی😂😂😂😂

تو باید بری خواستگاری نه اینکه دختر بیاد تو رو بگیره، خوبه اشپزی بلدی افرین😂😂😂😂، جدی حلیم بادمجون نخوردی، عجیبه غذای معروف ماه رمضان، همه یه بار خوردن

ای خود شاخ پندار، خوب از خودت تعریف میکنی😂😂😂😂تو باید بری خواستگاری نه اینکه دختر بیاد تو رو بگیر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣👹

باید برم آره 

از فردا دست بکار میشم 

نه نخوردم اصلا نمی‌دونم چیه 🤦🙏😅

هیییییییییییییییییییی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣👹باید برم آره از فردا دست بکار میشم نه نخوردم اصلا نمی‌دونم چیه 🤦🙏😅هیییییییییییییییی ...

ااوه منتظر بودی بگم، چقدر عجله داری 😂😂😂😂😂😂😂😂حلیم غذائی شامل، برنج گوشت و بادمجون، کشک و پیاز فراوان میباشد😉😉😋😋😋

ااوه منتظر بودی بگم، چقدر عجله داری 😂😂😂😂😂😂😂😂حلیم غذائی شامل، برنج گوشت و بادمجون، کشک و پیاز ...

عجله ‌..... خیلی زیااااااد 

از فردا هر دختری رو ببینم بهش میگم شماره بدم پاره کنی 🙂🤣🤣

حلیم های ما فرق دارن 😂

ولی بنظرم خیلی خوشمزه باشه 🤤 نوش جونتون 

کاش بشه یبارر امتحانش کنم 

عجله ‌..... خیلی زیااااااد از فردا هر دختری رو ببینم بهش میگم شماره بدم پاره کنی 🙂🤣🤣حلیم های ما ف ...

اره حلیم خوشمزه ایه کاش نگفته بودم نمیدونستم تا حالا این نوع حلیم رو نخوردی، از فردا شروع کن ببینم چند مرده حلاجی اقای بزرگ😂😂😂😂😂😂😂

اره حلیم خوشمزه ایه کاش نگفته بودم نمیدونستم تا حالا این نوع حلیم رو نخوردی، از فردا شروع کن ببینم چ ...

نه اتفاقا خوب شد گفتی 😄 

باشه 😁😂😂😂

شروع .‌.